Jaki samochód dla kobiety do 20 000

07 Cze 2009, 15:27

Pierwszy samochód, kobieta (może blondynka), 18 lat i 20tyś?
Rozbijesz i będzie buba. Kup sobie punciaka jakiegoś II za około 8 tyś, albo civica V za 6. Stłuczka będzie albo coś to nie będzie smutku.
Loosmo
Początkujący

07 Cze 2009, 15:40

Ona zapewne jeździ lepiej od Ciebie także z takimi radami to idź najlepiej w śmietnik..
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość

07 Cze 2009, 16:07

no i co z tego, że może i blondynka? ale nie chwaląc się prawko zdałam za pierwszym razem... sorry za OT i dzięki za wstawiennictwo za mną ;)
a co do Yarisek to mi się nie podobają za bardzo

a i jeszcze zapomniałam dodać.. do ilu +-km przebiegu kupować Focusa, żeby sobie jeszcze sporo pojeździć?
kierowca_18l

07 Cze 2009, 18:27

przebieg to drobny szczegół. Owszem 120 000 a 220 000 działa na klienta, ale czasem to z wyższym przebiegiem może być lepiej utrzymane. Patrz na stan auta, czy rdza nie bierze, czy nie było poskładane z trzech. Najlepiej przy zakupie poradź się znajomego majstra od aut.
Jesli brak takowego pod ręką to blachy możesz sama w Focusie sprawdzić miernikiem do lakieru za 30,- pln, a mechanikę sprawdzić na stacji diagnostycznej za 150,- pln

Co do młodej blondynki za kierownica to Focus nie jest jakimś potężnym autem, a świetnie się go prowadzi. Bubę można zaliczyć po 20 latach za kółkiem więc każdy bierze na co ma ochotę, a nie wszyscy chcą jeździć w miejskich kapsułkach. Poza tym ze wzgledu bezpieczeństwa lepiej zaliczyć bubę w dużym niż małym. Mój kumpel swojej córze na pierwsze auto kupił Forda Scorpio
Joter
Aktywny

08 Cze 2009, 21:32

qki007 napisał(a):Ona zapewne jeździ lepiej od Ciebie także z takimi radami to idź najlepiej w śmietnik..

masz jakiś problem czy leczysz kompleksy, bo cie nie rozumiem :shock:
Loosmo
Początkujący

08 Cze 2009, 21:44

Loosmo napisał(a):
qki007 napisał(a):Ona zapewne jeździ lepiej od Ciebie także z takimi radami to idź najlepiej w śmietnik..

masz jakiś problem czy leczysz kompleksy, bo cie nie rozumiem :shock:

Raczej Ty leczysz kompleksy stawiając kobiety pod jedną ścianą z tytułem "Jeżdżą gorzej od facetów", a tym bardziej jak blondynka to już najgorzej wg. Ciebie?? Ma kasę to kupuje za nią samochód, więc Twoja rada żeby kupiła coś za 6k zł była bez sensu, a docinanie nie na miejscu.
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nissan GT-R
    Choć GT-R jest w zasadzie zupełnie nowym autem, wprowadzonym na rynek w 2008 roku, wprost wywodzi się od sportowych wersji modelu Skyline o takim samym oznaczeniu. A te nigdy nie były dostępne ze zdejmowanym dachem. Nawet ...

08 Cze 2009, 21:45

nie jestem docinaczem tylko realistą
Loosmo
Początkujący

08 Cze 2009, 21:45

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do oferty na Allegro wygasł]

EDIT: nie ten wątek... :oops:
Ostatnio edytowany przez Lukxxx, 08 Cze 2009, 22:06, edytowano w sumie 1 raz
Lukxxx
Początkujący

Miejscowość: Lublin

08 Cze 2009, 21:48

seat kozak
Loosmo
Początkujący

09 Cze 2009, 13:51

Loosmo napisał(a):seat kozak

heh jak nie masz nic do powiedzenia to nie widzę sensu żebyś zaglądał do tego tematu i się "udzielał" NIE NA TEMAT.
kierowca_18l

09 Cze 2009, 13:56

co ludzie jezdza po sobie :lol:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

09 Cze 2009, 15:28

kierowca_18l napisał(a):
Loosmo napisał(a):seat kozak

heh jak nie masz nic do powiedzenia to nie widzę sensu żebyś zaglądał do tego tematu i się "udzielał" NIE NA TEMAT.

udzieliłem się na temat dziecinko
Loosmo
Początkujący

09 Cze 2009, 16:20

taką dupeczkę widział bym np w civic'u
andrewb25

09 Cze 2009, 17:16

kierowca_18l napisał(a):no i co z tego, że może i blondynka? ale nie chwaląc się prawko zdałam za pierwszym razem.

zdałaś za pierwszym ? wooo statystycznie w Warszwie jak i pewnie w całej Polsce na 100% wszystkich osób zdających za pierwszym razem jest 95 % kobiet a wiesz czemu ?:D
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa - Marysin

09 Cze 2009, 18:34

TOLEDO napisał(a):
kierowca_18l napisał(a):no i co z tego, że może i blondynka? ale nie chwaląc się prawko zdałam za pierwszym razem.

zdałaś za pierwszym ? wooo statystycznie w Warszwie jak i pewnie w całej Polsce na 100% wszystkich osób zdających za pierwszym razem jest 95 % kobiet a wiesz czemu ?:D

jak ktoś umie dobrze jeździć to zda bez problemu.
kierowca_18l