Przychodzę z pytaniem jaki samochód kupić do 15-20 tysięcy w 2023 roku. Prawo jazdy mam już rok, lecz jeździłem tylko VW Up i VW polo z 2018r z małymi silnikami. Zależy mi na benzynie, może być sedan bądź hatchback. Zastanawiałem się nad samochodem Opel Astra H 1.6 ale nie wiem w jakim przedziale cenowym szukać. Ludzie doradzali mi też BMW E46 ale nie jestem zbytnio przekonany do tych aut ze względu na popularność wśród młodych ludzi którzy upalają te auta.
Gumball 3000 w Polsce Powoli, nawet bardzo powoli zbliża się Lato, a wraz z nim emocje związane wydarzeniami Elite Circle. Na dobry początek w maju, planujemy krótkie "przed Rage’owe spotkanie", a że wypada w tym samym czasie co odwiedziny ...
Wyjeżdżasz na wakacje, urlop? Skontroluj stan techniczny samochodu. Planując wielogodzinną podróż samochodem, w pierwszej kolejności należy upewnić się, że bezpiecznie dowiezie nas on do celu. Kierowca powinien zadbać o działające i prawidłowo ustawione oświetlenie oraz dopasowanie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.