Moim zdaniem to świetny wybór. Jednak do 2.4 GDI NIE ma możliwości założenie gazu, a już taki silnik troochę pali. Galanty to dobre samochody, mało awaryjne i bardzo, bardzo ładne.
Nigdy nie interesowałem się tym autem ale muszę przyznać że zrobiło na mnie pozytywne wrażenie. Na pewno nie będzie ekonomiczny ale dynamiczny z pewnością tak. Osobiście preferuję inne marki ale słyszałem że mitsubishi to dobre samochody
Manufaktura Car Show 2013 W miniony weekend w Ch Manufaktura można było zobaczyć wydarzenia pod nazwą "Manufaktura Car Show 2013". To propozycja dla miłośników czterech kółek w najróżniejszych odsłonach. W tym roku była to największa ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.