Witam! Przyszedł czas na wymianę samochodu i mam mały dylemat. Auto miałoby być do 14-15k, auto do jazdy w cyklu mieszanym (raz w tygodniu trasa 200-300km plus miasto) więc obstawiam ropniaka. Klima itp wyposażenie w miarę standardowe. Na oku mam: Opla Vectre C 1.9 150KM 2006r, Peugeota 407 2.0 HDI 136KM 2005r oraz Mazdę 6 2.0 136KM 2005r. Oczywiście jestem otwarty na inne wasze propozycje. Z góry dzięki i Pozdrawiam.
Lexus zwycięża w stolicy elektromobilności Po raz 8. z rzędu Lexus zwyciężył w norweskiej edycji badania satysfakcji klientów Autoindex. Mieszkańcy tego europejskiego kraju, który w największym stopniu postawił na elektromobilność najlepiej ocenili samochody ...
Hybrydy w górę, a diesle w dół - wynajem długoterminowy Na europejskim rynku samochody z napędem alternatywnym zdobywają coraz większą popularność i odnotowują kolejne rekordy kosztem modeli z silnikami zasilanymi olejem napędowym. Również w Polsce łączny udział diesli ...
Puga 307 mam aktualnie i chce się przesiąść na coś większego. Kia mi się chyba najbardziej podoba. A coś ze stajni Forda lub Hondy? Korci mnie Audi ponieważ kiedyś miałem A4 tylko za tą cenę z rocznikiem nie poszaleje..
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.