REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
sanvean23 napisał(a):Dobry mechanik jeśli poleca Diesla do miasta
wycin napisał(a):najomy mechanik poleca mi autka typu A6C6 (3,0 TDI w Quattro lub wersji Allroad)
959 napisał(a):Znowu zaczynaja sie bzudry jaki to diesel drogi![]()
959 napisał(a):200zl na allegro sztuka, drogo?rozrzad w mercedesie jest na milion km
sanvean23 napisał(a):Może 3.0 Tdi nie jest drogi w utrzymaniu?
sanvean23 napisał(a): I jaki silnik w tym Super B polecasz i genialne DSG do tego
wycin napisał(a):W211 - to samo co wyżej.
mike1735 napisał(a):Sprawa wygląda tak, że nowoczesne diesle są beznadziejnie i niepotrzebnie skomplikowane, a więc jak coś padnie to oszczędności na paliwie pójdą się kochać.
szybki napisał(a):Kurcze a ja myślałem że u Ciebie wszytko ok... jednak nie...![]()
Powtórzę Ci milonowy raz diesle są różne więc przestań wszędzie wkładać tego mercedesa nawet tam gdzie nikt o niego nie pyta... i cały czas te głupkowate dowody ... milion na jednym rozrządzie albo 200zł. wtrysk też zaraz napiszesz że po milionie kilometrów wygląda jak nowy...
szybki napisał(a):Więc zejdź na ziemię nigdy nie miałeś żadnego doświadczenia osobiście z autami o których cały czas piszesz... więc skup się na tym na czy się znasz a nie zaraz się dowiemy że jechałeś przez 5min. i nie przyśpieszałeś...
959 napisał(a):200zl na allegro sztuka, drogo?rozrzad w mercedesie jest na milion km
wycin napisał(a): Lexusami interesowałem się pół roku temu i tak jak IS pierwszej generacji bardzo mi się podobał, tak jego kolejne wcielenie jest w mojej opinii słabym żartem producenta (bez urazy, jeżeli producent to czyta),
dzida napisał(a):i jak cie traktować poważnie? masz 17 lat?
zwykły troll nie mający zielonego pojęcia o technice
Wtrysk do 3,0TDI 200zł i rozrząd na milion