Prawo jazdy zdałem jakieś 2 tyg temu. Szukam jakiegoś auta na początek.
1) nadwozie: sedan lub hatchback (jeżeli hatchback to taki w którym będzie miejsce z tyłu aby ktoś usiadł ponieważ mam 1,90 m wzrostu) 2) silnik: na pewno diesel 1.9 lub 2.0 4) koszta: zależy mi na tym aby naprawa samochodu nie była zbyt droga. 5) rocznik: min. 2000 rok 6) inne uwagi i wymagania: Przede wszystkim manualna skrzynia biegów. Mój budżet to max 20 tysięcy.
smok55453 napisał(a):Dziękuje za naprowadzenie i dzięki tobie doszedłem do wniosku że benzyna + lpg będzie lepszym i tańszym rozwiązaniem na małe odległości.
Od tego tu jesteśmy Teraz nie bój się takich silników jak podałem bo jak się na LPG przełączy to nie odczujesz różnicy pomiędzy Twoim a sąsiada/wujka/kumpla czy kogoś tam "mieszczuchem" z 1.4 czy 1.2 pod maską
[D] Nubira 2,0 / Mondeo mk2 2,0 / Galant VI 2,0 / Primera P11 2,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - sedan segmentu D - silnik benzynowy o mocy ok. 130KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2000 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Daewoo Nubira 2,0 - 133KM - Ford Mondeo ...
Nowy Lexus IS z nowym przestronnym wnętrzem Kluczowymi założeniami programu rozwojowego nowej generacji modelu IS były wiodąca w segmencie przyjemność prowadzenia, wyrafinowany komfort oraz intuicyjność obsługi urządzeń pokładowych. Znalazło to swoje odzwierciedlenie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.