Witam jestem młodym kierowcą i chciałbym zakupić sobie samochód. uzbierałem 6 tyś. i prosił bym o podpowiedź co za te pieniądze mógłbym kupic myślę tak o samochodach w przedziale rocznikowym 1999 i wyżej. Chętnie zapoznam sie z propozycjami samochodów lekko obitych ale w większości prosił bym o samochody raczej nie uszkodzone
obojetnie jakiej wielkości miał by być samochód oczywiście chodzi mi o samochody osobowe i najlepiej żeby był w benzynie a jeszcze lepiej było by jak by miał założony gaz
Witam furowiczów mam do was pytanie mam uzbierane 13 tys i chciałbym cos fajnego kupic maiałem wczesniej seicento 900 na gazie i za grosze jezdziłem doradzcie mi co kupic cos chciałbym z małym silnikiem zastanawiałem sie nad skoda fabią albo polówka lub golfem 4 nie wiem ale tez chodzi mi po głowie leon albo ibiza ale w takich pieniadzach nie kupie dobrej jak kupie samochud to po 4 miesiacach chiałbym załozyc gaz co wy myslicie o tym ?
Rewolucyjne światła ksenonowe (1991) Chociaż do dziś produkowane są samochody z halogenowymi żarówkami, to rewolucji w jakości, zasięgu i jasności samochodowego oświetlenia dokonały tzw. palniki ksenonowe, zastosowane po raz pierwszy w 1991 roku w BMW ...
Milion kilometrów Mitsubishi Carismą! Liczne badania potwierdzają wyjątkową trwałość produktów Mitsubishi Motors Corporation oraz wysoki poziom zadowolenia klientów firmy – bezpośrednie rezultaty znakomitej inżynierii MMC. W najdalszych zakątkach ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.