Jaki samochód mogę kupić? Musi mieć 4 drzwi

15 Lut 2013, 21:41

Witam wszystkich :) Jestem tutaj pierwszy raz :) Wiec na poczatku wakcji planuje kupic jakis samochod bedzie to moj pierwszy samochod i chciał bym abyscie polecili mi jakies samochody nizej wypisze co mnie interesuje mniej wiecej . Z gory wam dziekuje :)

Wiec interesuje mnie samochod do okolo 5-7 tysiecy ( ewentualnie moze byc troszke wiecej jezeli warto dołozyc ) Nie chciał bym tez zbyt duzego silnika bo to opłaty itd . Chciał bym aby sie samochod w miare prezentował ( nie mowie ze ma byc jakies pieknie itd bo za te pieniadze to nie bedzie cudo natury) Chciał bym zeby był troche sportowy ale to nie koniecznie tak bede troche planował stuningowac wyglad . raczej zalezały by mi na 4/ drzwi i ogolnie dosc przestrzennym aucie tak zeby te 5 osob mogło spokojnie jechac. Fajnie zeby miał tez troche mocy . Myslałęm troche o vw golf 4 ale to tylko to co mi si ewizualnie podoba narazie :) Prosze o madre odpowiedzi i dziekuje :)
Maustez
Obserwowany

Przebieg/rok: 4tys. km
Auto: nie mam
Silnik: -*----

15 Lut 2013, 22:41

polecal bym ci polowke 1.4 16v benz. male oplaty. malo pali zapieprza jak nie wiem i fajnie je mozna zrobic. moze sie wydawac ze to taki miejski pomykacz ale na od swiatel do switem duzo fur wymieknie przy nim. pisze z wlasnego doswiadczenia
kempiniak
Początkujący

Prawo jazdy: 10 05 2007
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: mitsubishi L200
Silnik: 2,5 did 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Pickup
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

15 Lut 2013, 23:44

chyba chciałeś napisać golf 3, bo 4 w dobrym stanie za taką kwotę raczej nie dostaniesz (chyba że faktycznie bedziesz miał zapas gotówki) . z wyborem modelu to trochę za wcześnie, bo do wakacji to kilka razy Ci się gust zmieni - wiem to po sobie.
ChiquiTTa
Nowicjusz

Miejscowość: Mazowieckie
Prawo jazdy: 09 08 2011
Auto: Nie mam

16 Lut 2013, 07:07

Dokładnie,sam też to znam,poczekaj do wakacji i wtedy myśl co kupić.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

17 Lut 2013, 17:31

5-7 tysięcy, prezencja, w miarę mocny i możliwość "tuningu"?

Volvo S40.
Wacek_13
Początkujący

Miejscowość: Jaworzno

18 Lut 2013, 07:53

S40 to niestety awaryjne auto.
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna