Cześć wszystkim, Poszukuję auta (pierwszego) w cenie max. 2 tysiące złotych. Nie chodzi mi o osiągi, tylko żeby dojechać z punktu A do punktu B (około 10 kilometrów w jedną stronę) i najważniejsze żeby mało palił. Od razu mówię że nie interesuje mnie żaden ford (mam złe wspomnienia z tą marką).
Bardzo was proszę o pomoc.
Ostatnio edytowany przez snookie_krakow, 19 Paź 2009, 14:47, edytowano w sumie 1 raz
Skoda Favorit
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Fiat Uno
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Opel Corsa A
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] VW Polo
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Moim zdaniem POLO będzie fajne, moja koleżanka ma Polo chyba z 1988roku, silnik 1.0 pali jej po Wrocławiu w granicach 6.5l. Autko o dziwo wogóle się nie psuje, a ma przebieg 298tyś.
Znajoma ma VW Polo 1.3,rocznik z konca 1990r,autko ogolnie w db stanie,nakulane grubo ponad 500tys.km i co najlepsze wyglad jak i jazda nie odczuwalne ze autko ma juz tyle przejechane i najwazniejsze rzadko kiedy stoi u mechanika
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Co do Skody : bardzo fajne autko, tanie i na gaz ---> to jest duży plus.
Polo : coś podejrzanie mały ma ten przebieg, na 99,9% kręcony
Uno : 3 zdjęcia na których szczerze mówiąc mało co widać jak chodzi o jego stan.
Corsa : fajny ekonomiczny silnik ---> można go zobaczyć
Trabant to fajne autko ale raczej nie dla mnie Polonez tak ale raczej w dieslu
Maksymalna sprawność i osiągi w hybrydowym BMW 3 Całkowicie elektryczny tryb jazdy dostępny do prędkości 75 km/h. Tryb jazdy wybiegiem z wyłączonym silnikiem spalinowym może być aktywowany do prędkości 160 km/h. Funkcja start-stop w wersji hybrydowej, przy klimatyzacji ...
Samsung Safety Truck na drogach - monitory z tyłu na naczepie Samsung Electronics zaprezentował pierwszy prototyp Samsung Safety Truck – pojazdu ciężarowego wyposażonego w technologię służącą zapobieganiu wypadkom drogowym przy wyprzedzaniu. Samsung stara się poprawiać jakość ...
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Polonezik w dieslu,a co do tych wyzej co podalem to fakt szczegolnie Uno i Polo to tak na szybko podalem,moze jakby Cie jeszcze zainteresowalo to jakis Golf II w dieslu albo Jetta??
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Żeś palnął z tym CC! To już lepiej sobie kupić dobry rower albo jakiś skuter. Polecam Poloneza. Tylko dlaczego chcesz w dieslu, nie lepiej benzyna+LPG?
skóra napisał(a):Żeś palnął z tym CC! To już lepiej sobie kupić dobry rower albo jakiś skuter. Polecam Poloneza. Tylko dlaczego chcesz w dieslu, nie lepiej benzyna+LPG?
A co CC to zły pomysł ??? Jeśli tak to dlaczego bo nie bardzo rozumiem?
Zadbane CC 0,9,to moim zdaniem nie najgorszy wybór. Może i lepszy nawet niż Polonez bez gazu. Zawsze to różnica w stawce OC... Jeśli chodzi o awaryjnośc,to pewnie będzie podobny poziom. Polonez ma więcej miejsca ale nie każdemu na tym tak bardzo zależy. Przewaga Poloneza to ewentualny gaz. Jeśli chodzi o Poloneza w dieslu,to na pewno za 2k bym się na zużytego i starego diesla nie zdecydował...Po co mi stojący pod domem i nie zapalający złom...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.