smutne że Niemcy auta za tyle złomują, a u nas... to jest wciąż niezła cena za auta...
Ja jestem zwolennikiem WV, a czego od auta wymagasz? Ma być szybkie, sportowe, awaryjne, ilu drzwiowe, z jakim motorem (100-200-300km), z jakiego rocznika najlepiej... B, B+ G, D, TD
chodzi o jakies fajne auto nie chodzi o to żeby było do szpanowania bo mi takie nie potrzebne
rocznik 97 lub 98
silnik 1.6 ale to juz max
moze byc 3-dzwiowe
najlepiej benzyna
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Wyjeżdżasz na wakacje, urlop? Skontroluj stan techniczny samochodu. Planując wielogodzinną podróż samochodem, w pierwszej kolejności należy upewnić się, że bezpiecznie dowiezie nas on do celu. Kierowca powinien zadbać o działające i prawidłowo ustawione oświetlenie oraz dopasowanie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.