REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Pawelcode napisał(a):hee łoo 266koni w astrze, ale bolid:) mój dobry kolega ma m5 e39 jeżeli uważasz że taka astra go objedzie.. heh szkoda gadać:)
zrozumcie że sportowy samochód przyśpiesza, skręca i hamuje tak że prawie głowę urywa. a żeby tak sie działo potrzeba kupę kasy. post powinien brzmieć auto do 6tys z troche mocniejszym silnikiem.. bo to sportowy aż razi w oczy:)
dervu napisał(a):Astra GSI to również kanciak, jeśli tak na to patrzeć, a Golf.
Pawelcode napisał(a):hee łoo 266koni w astrze, ale bolid:) mój dobry kolega ma m5 e39 jeżeli uważasz że taka astra go objedzie.. heh szkoda gadać:))
Pawelcode napisał(a):przyspieszenie omegi 3.0 wynosi ok 8.5s. , zakładając że wrzucamy ten ciężki silnik do lżejszej astry i podkręcamy o 50km to do ilu można zejść, może cudem 6,5s.
m5 i wrx przyspiesza w ok 5,3s. więc o co ci człowieku chodzi. a ty jeszcze mówisz że bez problemu astra objedzie te fury hee
nowa astra opc ma 6,5 do setki. na zakrętach jest mega podsterowna i w pełni nie wykorzystuje tej mocy a jakaś tam astra I z takim kolosem pod maską będzie latał jak subaru:) hemp odpuść i nie poniżaj sie dalej
ty to w ogóle jesteś najlepszy:) słyszałem ze głupim należy przytakiwać, także masz racje:)