REKLAMA
Witam,
powoli noszę się z zamiarem sprzedaży samochodu i kupna czegoś trochę nowszego, mocniejszego, ładniejszego. Do tej pory jezdziłem Oplem Vectra b z 97r 1.8 16v bez gazu.
Samochod jak dla mnie ok, prosty w budowie części nie drogie, spalanie może byc, przestronny. Zastanawiam się nad kilkoma autami i w sumie sam nie wiem co wybrać. Wiem jedno że przy dzisiejszych cenach benzyny chciałbym kupić coś z gazem ew. dołożyc instalacje do kupionego auta. Diesel kategorycznie odpada. Szukam czegoś mocniejszego i najlepiej z V pod maską:)
Cena to jakieś 20k pln, jeżeli bym coś znalazł za 22k to te 2000pln się znajdzie pewnie:p
moje propozycje:
-BMW e46 323 albo 328 sedan/coupe, (podobają mi się te auta, ale nie wiem jak z częściami awaryjnością
-Opel Vectra po 99r z v6 pod maską (tutaj przemawia to że dużo o tym aucie wiem i za 20k spokojnie kupie najbogatszą wersje)
-Audi A3 1.8 T (150 albo 180km, ale sam nie wiem czy chce takie małe auto, jeżdziłem kiedyś i nie za dużo mniejsca w środku, ale przemawia ze zakupem napęd quattro)
Czy np. wstrzymać się z zakupem dozbierać pieniądze i zakupić Vectre C 3.2 v6 za jakieś 25-30k pln
Szczerze mówiąć to najbardziej odpowiadała by mi zakup Vectry c.