REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
artur73 napisał(a):Jeśli chcesz któreś z tych aut ,to musisz je kupić od...znajomego.
matima napisał(a):Też jeżdżę Peugeotem 307 dieslem. Kupiłem w stolicy na Płowieckiej w Signelli. Używane 2 lenie. Bardzo długo szukałem (chyba z trzy miesiące zanim nią nich wpadłem). Jestem bardzo zadowolony i obalam wszystkie stereotypy na temat aut francuskich, w których pada elektryka.
viwaldi napisał(a):matima napisał(a):Też jeżdżę Peugeotem 307 dieslem. Kupiłem w stolicy na Płowieckiej w Signelli. Używane 2 lenie. Bardzo długo szukałem (chyba z trzy miesiące zanim nią nich wpadłem). Jestem bardzo zadowolony i obalam wszystkie stereotypy na temat aut francuskich, w których pada elektryka.
peugeoty 307 w pierwszych latach produkcji mialy sporo usterek wlasnie zwiazanych z elektryka/elektronika. ty masz auto, ktore wyroslo juz z chorob "wieku dzieciecego". co nie zmienia faktu, ze "stereotypy na temat aut francuskich" rozpowszechniaja osoby, ktore nigdy nie mialy samochodu made in france.
pozdr
viwaldi
artur73 napisał(a):...I pewnie regeneracja tylnych belek we francuzach to również mit...