Jaki samochód wybrać?

30 Cze 2012, 20:21

Ten samochód to jakaś masakra...ja się nie znam ale jak go zobaczyłam to szok wszędzie klepany nic nie spasowane silnik przerywał no tragedia 200 km w jedną na darmo, żeby było śmiesznie ten samochód ma chyba z 10 właścicieli jeden twierdzi, ze ma go 7 miesięcy dugi ze w kraju jest 2 tyg trzeci ze 1,5 nie ugadai wersji przez tel co innego na żywo co innego tragedia cały dzień zmarnowany jacy ludzie są nieuczciwi :( połaziłam po komisach wydaje mi się, że można coś z takich komisów wybrać.
Karolina24
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 10 2009
Auto: brak

01 Lip 2012, 08:24

A kto jest wpisany w papierach jako oficjalny właściciel?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

02 Lip 2012, 08:18

Tego nie sprawdzałam bo i po co? Szkoda tylko było mojej drogi no ale nic. Muszę z tym się liczyć...

Znalazłam kolejne 2 auta jutro może mogłabym podjechać proszę o jakieś uwagi:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Karolina24
Nowicjusz

02 Lip 2012, 14:54

Mondeo ładne a Focus miał malowaną prawą strone (kocham auta koloru srebrnego bo pod słońce widać dokładnie gdzie byl malowany :mrgreen: ),wogóle przód też mi sie wydaje żę był puknięty.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

03 Lip 2012, 21:58

a tu z mojego miasta co myślicie o tym silniku ?? mam okazję jutro zobaczyć

Karolina24
Nowicjusz

04 Lip 2012, 07:16

i do tego ten to są 2 auta nad którymi sie już poważnie zastanawiam proszę o radę :

Karolina24
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Chcesz zmienić pas? Pamiętaj o pięciu ważnych zasadach!
    Bardzo często przy wzmożonym ruchu na autostradzie czy na innej wielopasmowej drodze kierowcom wydaje się, że warto zjechać na sąsiedni pas, bo samochody poruszają się po nim szybciej. Dlaczego czasami nie warto tego robić? ...

04 Lip 2012, 13:08

Ja mam kumpla co porusza sie fordem mondeo i jest zadowolony to twoja decyzja ja zapylam seatem toledo i dobrze ni sie sprawuje
Domin123
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 13 05 2006
Auto: Audi A4 B6 QUATTRO
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna

04 Lip 2012, 21:58

Musisz się przyzwyczaić, że to będzie bardzo częste zjawisko. W ogłoszeniu i na zdjęciu każdy jest idealny, a przez telefon kupujący rzadko powie ci 100% prawdy. Ja ostatnio też byłem obejrzeć teoretycznie idealną Astrę. Na zdjęciach jakoś to wyglądało, przez telefon dowiedziałem się, że auto ideał, nic nie kręcone, nic nie robione, klimatyzacja sprawna, nabita, tylko wsiadać i jechać, a po przyjeździe na miejsce okazuje się, że auto poobijane z każdej strony, w środku tapicerka w paru miejscach po przecierana, zapach nie przyjemny, klimatyzacja nie działa.

Z tych, co przedstawiłaś bardziej interesujący wydaje mi się Focus. Mondeo pali sporo jak na diesla, będzie droższe ubezpieczenie. Ja skłaniałbym się ku Focusowi, o ile ten przebieg jest prawdziwy i auto jest rzeczywiście bezwypadkowe.
Los_Dawidos
Aktywny

Prawo jazdy: 05 08 2010
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Opel Astra

05 Lip 2012, 03:51

Mondeo wygląda ładnie,Focus też ale średnie spalanie 6l pb?No troche zaniżone.
Barol
Awatar użytkownika

05 Lip 2012, 09:52

Na trasie przy spokojnej jeździe 90-110km/h pewnie jest to możliwe, ale w mieście trzeba się spokojnie na 8-8,5 nastawić.
Los_Dawidos
Aktywny

Prawo jazdy: 05 08 2010
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Opel Astra