Witam. Jak w tytule mam dylemat na jaki samochód się zdecydować.Szukam auta do 5tyś najlepiej w dieslu. Jestem z lubelskiego i ten region głównie mam na uwadze szukają samochodu. Auto głównie będzie mi służyło do jeżdżenia w krótkie trasy i raz w tygodniu w dłuższą. Moje typy za te pieniądze: [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł]
Kacper1994 napisał(a):Co myślicie o tych autkach ?
Wszystko picowane na handel. W Peugeocie na dodatek myty silnik, wiec nie wiadomo czego sie tam można spodziewać. Golf niby wg opisu w stanie idealnym, a to nie jest mozliwe żeby po tylu latach i takim przebiegu był w bardzo dobrym stanie. W Audi silnik 75 konny zdecydowanie za słaby.
Peugeot odpada w takim razie. Za tą cenę nie liczę na samochód w bardzo dobrym stanie lecz na taki w którym bezproblemowo dojadę z punktu A do pkt B. Może Wy macie jakieś propozycje do 5tys ?
Elektryczny autobus BYD kursuje w Warszawie W pełni elektryczny autobus BYD K9 kursuje już w stolicy. Miejskie Zakłady Autobusowe testują ekologiczny autobus chińskiej firmy BYD (Build Your Dreams) aż do 18 czerwca. Autobus kursuje na linii 222 przebiegającej przez ...
SEAT 124 Sport Coupe na trasie Silveretta Classic Między 5 a 7 lipca około 160 rzadkich historycznych modeli samochodów podążyło drogą historycznego Rajdu Silvretta Classic, przez zapierające dech w piersiach górskie serpentyny. 550 km alpejskich dróg ...
Posłuchał Łysego30 i teraz audi ^^. Jakoś przeze mnie przemawia ten drugi (biały) bo był garażowany no i trochę mniejszy przebieg ma, ale silnika nie pokazał
Wcześniej dużo ludzi mi mówiło ,że audi 80 z silnikiem tdi jest nie do zdarcia wręcz. Na forum tylko dostałem potwierdzenia. Chciałbym poznać jeszcze Waszą opinię na temat [link do oferty na Olx wygasł] Sporo dobrego się słyszy o tym egzemplarzu
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.