Witam. Jak w tytule mam dylemat na jaki samochód się zdecydować.Szukam auta do 5tyś najlepiej w dieslu. Jestem z lubelskiego i ten region głównie mam na uwadze szukają samochodu. Auto głównie będzie mi służyło do jeżdżenia w krótkie trasy i raz w tygodniu w dłuższą. Moje typy za te pieniądze: [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł]
Kacper1994 napisał(a):Co myślicie o tych autkach ?
Wszystko picowane na handel. W Peugeocie na dodatek myty silnik, wiec nie wiadomo czego sie tam można spodziewać. Golf niby wg opisu w stanie idealnym, a to nie jest mozliwe żeby po tylu latach i takim przebiegu był w bardzo dobrym stanie. W Audi silnik 75 konny zdecydowanie za słaby.
Peugeot odpada w takim razie. Za tą cenę nie liczę na samochód w bardzo dobrym stanie lecz na taki w którym bezproblemowo dojadę z punktu A do pkt B. Może Wy macie jakieś propozycje do 5tys ?
Hyundai i20 1,0 T-GDi MT o mocy 100 KM Hyundai i20 posiada silnik benzynowy generujący równe 100 KM o pojemności jednego litra i tym samym umożliwia on sprint do "setki" w czasie 10,7 sekundy. Napęd przekazywany jest za pomocą manualnej skrzyni biegów ...
Hybrydy w górę, a diesle w dół - wynajem długoterminowy Na europejskim rynku samochody z napędem alternatywnym zdobywają coraz większą popularność i odnotowują kolejne rekordy kosztem modeli z silnikami zasilanymi olejem napędowym. Również w Polsce łączny udział diesli ...
Posłuchał Łysego30 i teraz audi ^^. Jakoś przeze mnie przemawia ten drugi (biały) bo był garażowany no i trochę mniejszy przebieg ma, ale silnika nie pokazał
Wcześniej dużo ludzi mi mówiło ,że audi 80 z silnikiem tdi jest nie do zdarcia wręcz. Na forum tylko dostałem potwierdzenia. Chciałbym poznać jeszcze Waszą opinię na temat [link do oferty na Olx wygasł] Sporo dobrego się słyszy o tym egzemplarzu
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.