REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Lovato34 napisał(a):wiele osób kupuje non-stop VW Passaty, Golfy, Audi itd..i jakoś nie należą do garstki osób z tego forum które chyba przez zazdrość, nie chcą tego auta.
świetny wybór, naprawdęLovato34 napisał(a):Scirocco 2,0 TDI CR 140 KM będzie dobrym wyborem jeśli znajdziesz w swoim budżecie i zanim zakupisz jakieś auto ( z którym zaczniesz mieć poważne problemy po zakupie) polecane przez użytkowników z uczuleniem na markę VW proponuje poza forum posiłkować się też zdrowym rozsądkiem, bo wiele osób kupuje non-stop VW Passaty, Golfy, Audi itd..i jakoś nie należą do garstki osób z tego forum które chyba przez zazdrość, nie chcą tego auta..ale jeśli Ty chcesz kupuj!
nic dziwnego skoro pod maską JTSsledz373 napisał(a):Dziwne bo można znaleźć Brerry w moim budżecie. Jesteś pewien że nie są warte przyglądania się im? np. [link do oferty na Olx wygasł] ... bK9EN.html
nie trzeba mieć karty vipowskiej, jednak trzeba mieć wyjątkową kulturę serwisową, bo nawet te nowsze modele potrafią się perfidnie zemścić za zaniedbania serwisowe. Może trochę generalizuję, ale osoby, które wrzucają VW/Aud i może trochę BMW to wg mnie te typy ludzi, którzy mówią "eee no auto trwałe, pier....le serwisy bo one tylko hajs zdzierają" no i przez to tworzy się mitysledz373 napisał(a):Osobiście bardzo podobają mi się Alfy i zupełnie się nie zgadzam z twoją opiną na mój temat. Wgl co to za pogląd że alfy są tylko dla wybranych,
Żeby jeździć Alfą odrazu trzeba mieć jakąs karte Vipowską czy jak?
Bo jak komuś się podoba Scirocco to nie może mieć Alfy?
szczerze mówiąc to mi się nie chcesledz373 napisał(a):Co do GT, mógłbyś coś więcej powiedzieć na jej temat i podlinkować jakiś sensowny egzemplarz
sledz373 napisał(a):Ale Scirocco o które tyle hałasu jest według mnie inne i odbiega troche od VW generalnie.
Lovato34 napisał(a):wiele osób kupuje non-stop VW Passaty, Golfy, Audi itd..
Lovato34 napisał(a):i jakoś nie należą do garstki osób z tego forum które chyba przez zazdrość, nie chcą tego auta..
Lovato34 napisał(a):Z rodziny znam Golfa z silnikiem 2,0 TDI CR i zero problemów rocznik 2008. To jest dokładnie ta sama jednostka, jak zabraknie mocy to zapodasz chiptuning.
sledz373 napisał(a):Po za tym nie jest brzydki ale wygląda jak zwykły sedan, bez urazy.
dzida napisał(a):nie mam urazy, bo każdy ma swój gust i wielu osobom się po prostu nie podoba ale szukasz auta, które ma coś wspólnego ze sportem (charakter, prowadzenie, silnik) czy wygląda jak sportowy?
dzida napisał(a):no to jak 130KM to tylko wygląd się liczy, bo taka moc to dzisiaj standard w zwykłym kompakcie![]()
A co z Honda Civic VIII 1,8/140KM?
Ewentualnie Civic VII Type-R