Witam.
Wczoraj jakiś "sympatyczny" Pan postanowił uderzyć w moje auto i uciec z miejsca zdarzenia. Zdarzenie zaobserwowały dwie panie, które spisały część numeru rejestracyjnego auta. Wiadomo jednak, że nasza policja niezbyt sprawnie zajmuje się swoją pracą dlatego po zgłoszeniu zdarzenia postanowiłem na własną rękę poszukać sprawcy.
Okazało się, że ten Pan dał się również nagrać na monitoring. Niestety jakość tego monitoringu nie jest zbyt dobra i mam problem z ustaleniem marki pojazdu. Najprawdopodobniej będzie to jakiś amerykański sedan ale mogę się oczywiście mylić. Jeśli ktoś jest w stanie rozpoznać to auto to proszę o pomoc.
lupiej idź z tym na policję, wcześniej, jak jesteś w stanie, obfotografuj to auto jeśli ma widoczne uszkodzenia pasujące do twoich, koniecznie sięgnij po owe Panie, które wszystko widziały, może być to b.przydatne w całej sprawie jeśli sprawca będzie Ci się migał.
az td4
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Pasażerowie, nogi w dół! W Polsce ponad 90% kierowców i pasażerów zapina pasy(1). Mogą one jednak nie spełnić swojej funkcji, jeśli nie zapniemy ich prawidłowo i nie zajmiemy odpowiedniej pozycji. Kierowca powinien ustawić zagłówek, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.