Jaki to samochód?

15 Paź 2009, 09:57

Witam.
Wczoraj jakiś "sympatyczny" Pan postanowił uderzyć w moje auto i uciec z miejsca zdarzenia. Zdarzenie zaobserwowały dwie panie, które spisały część numeru rejestracyjnego auta. Wiadomo jednak, że nasza policja niezbyt sprawnie zajmuje się swoją pracą dlatego po zgłoszeniu zdarzenia postanowiłem na własną rękę poszukać sprawcy.

Okazało się, że ten Pan dał się również nagrać na monitoring. Niestety jakość tego monitoringu nie jest zbyt dobra i mam problem z ustaleniem marki pojazdu. Najprawdopodobniej będzie to jakiś amerykański sedan ale mogę się oczywiście mylić. Jeśli ktoś jest w stanie rozpoznać to auto to proszę o pomoc.

Zdjęcie
MalyFCB
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

15 Paź 2009, 10:57

Mnie to wygląda na Chryslera Neona.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

15 Paź 2009, 14:36

Wedlug mnie Chrysler to jest napewno ale mi sie wydaje ze to model Sebring
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

15 Paź 2009, 16:23

Dziękuję za pomoc... Już tez doszedłem do tego, że to Sebring :) Facet już namierzony tylko teraz trzeba z niego ściągnąć kasę ;)
MalyFCB
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

15 Paź 2009, 20:38

Pieniądze będziesz sam od niego ściągał? czy poprzez policje?
sqizzy1
Początkujący

17 Paź 2009, 22:23

lupiej idź z tym na policję, wcześniej, jak jesteś w stanie, obfotografuj to auto jeśli ma widoczne uszkodzenia pasujące do twoich, koniecznie sięgnij po owe Panie, które wszystko widziały, może być to b.przydatne w całej sprawie jeśli sprawca będzie Ci się migał.
az td4
friluś1
Zaawansowany

Miejscowość: wrocław
Auto: LR Freelander
Silnik: td4 112kM
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pasażerowie, nogi w dół!
    W Polsce ponad 90% kierowców i pasażerów zapina pasy(1). Mogą one jednak nie spełnić swojej funkcji, jeśli nie zapniemy ich prawidłowo i nie zajmiemy odpowiedniej pozycji. Kierowca powinien ustawić zagłówek, ...

18 Paź 2009, 02:01

Napisz jak skończyła się sprawa, bo pewnie wszyscy są ciekawi.
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001