Jaki warsztat do regeneracji rozruszników - Trójmiasto ?!

25 Lut 2013, 12:56

Witam, potrzebuje jakiś namiar na serwis, warsztat, osobę, która regeneruje dobrze rozruszniki i alternatory na terenie Trójmiasta. Być może miałbym kilka zleceń w miesiącu, także najlepiej było by aby osoba regenerująca wystawiała gwarancję i miała nie wygórowane ceny.
czarny666
Nowicjusz

Miejscowość: Gdańska
Prawo jazdy: 10 11 2000
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: VW

26 Lut 2013, 12:13

Wydaje mi się, że powinieneś poszukać na szrotach, tam czasem perełki się trafiają w dobrych cenach, lecz za jakość nie ręczę.
F1 FAN
RC Auto Fant
Janik
Nowicjusz

Miejscowość: wawa

27 Lut 2013, 11:32

Ja mógłbym podpisać się pod Polstarterem z Gdańska. Robiłem u nich kilka rozruszników i nie miałem żadnych zastrzeżeń co do ich pracy. Jeśli chodzi o cenę, to wydaje mi się, że mają tak jak wszędzie, aczkolwiek regenerują solidnie i tego możesz być pewien. O ile się nie mylę również gwarancję wystawiają.
stig01
Nowicjusz

Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 01 01 2007
Auto: Golf IV
Silnik: 1.9 TDI 110KM
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna

28 Lut 2013, 11:38

Mnie też ktoś kiedyś polecił Polstartera z tym, że oddział w Wawie. Robiłem na początku grudnia u nich alternator. Majster w porządku idzie z nim pogadać jak z człowiekiem. Dodatkowym atutem jest możliwość wybrania, skonfigurowania podzespołów wedle uznania. Gwarancja jest wystawiana. Jeśli w Gdańsku robią tak jak w wawie to mogę polecić.
krowa098
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 01 02 2007
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna

01 Mar 2013, 10:13

stig01 napisał(a):Ja mógłbym podpisać się pod Polstarterem z Gdańska...

Dzięki podjadę, po pracy i obadam teren jak wygląda.
czarny666
Nowicjusz

Miejscowość: Gdańska
Prawo jazdy: 10 11 2000
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: VW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...