Jaki wideorejestrator wybrać?

24 Wrz 2018, 12:20

Witam
Potrzebuje pomocy w wyborze wideorejestratora. Wszędzie jest mnóstwo tematów i opinii na ten temat i każdy opinia to inna propozycja. Ogólnie rejestrator ma tylko nagrywać, nie potrzebuję jakiś bajerów. Ale jakość nagrania ma być bardzo dobra i nie ważne czy słońce, deszcz czy nieoświerlona droga w nocy. Żeby w takich warunkach nagranie było czytelne i istniała możliwość odczytania numerów z tablicy rejestracyjnej. Po przewertowaniu wielu wpisów początkowo biorę pod uwagę takich producentów (co do konkretnych modeli liczę na Was) no chyba że jeszcze coś innego podpowiecie:
- Viofo,
- Dod-Tech.
madret
Obserwowany

27 Wrz 2018, 20:59

ja w pracy mam aktualnie mikavi PQ1. U nas się sprawdza. Obraz dobrej jakości. Kąt nagrywania szeroki.
mazi88
Początkujący

Miejscowość: Kuźnia

01 Paź 2018, 09:59

O i jeszcze zupełnie inna propozycja, z Mikavi jeszcze się nie spotkałem, czyli że warto się nad tym modelem zastanowić?
madret
Obserwowany

04 Paź 2018, 18:11

Mikavi to dobry wybór, mają kilka modeli, napisz jaki masz budżet i jakie oczekiwania. Na pewno pq1 spełni Twoje oczekiwania i nie kosztuje dużo, na yt na pewno znajdziesz filmiki z tej kamerki.
bpa
Początkujący

Auto: volvo v40

08 Paź 2018, 20:04

madret napisał(a):O i jeszcze zupełnie inna propozycja, z Mikavi jeszcze się nie spotkałem, czyli że warto się nad tym modelem zastanowić?

Smiało. Porównaj sobie specyfikacje i pooglądaj sobie filmiki na YT albo na stronie wideorejestratory24 (pliki bez konwersji), różnicę sam wyłapiesz. PQ1 to bardzo udany model, wyróżnia go szeroki kąt nagrywania 180stopni, gdzie normalnie kamerki mają po 150. Na pewno warto wziąć ją pod rozwagę.
Funriel
Początkujący

Prawo jazdy: 17 07 1970
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: VW Golf IV
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Napływ samochodów ukraińskich i odpływ polskich
    Od momentu wybuchu wojny w Ukrainie do 23 marca br. do Polski wjechało ponad 140 tys. samochodów osobowych – podała Straż Graniczna. Warto wiedzieć, że przepisy obowiązujące u naszego wschodniego sąsiada są inne ...