Witam. Jestem fanem starszych aut, udalo mi sie po jakims czasie troche zaoszczedzic i chcialbym kupic cos fajnego, co nie bedzie sprawialo wiekszych problemow... Jakie auto waszym zdaniem nadaje sie najbardziej ?
Czesc. Mialem ten sam problem ale kupilem sobie autko, z ktorego jestem teraz bardzo zadowolony. Nie sprawia mi praktycznie zadnych problemow poza kosmetycznymi, ktore wiadomo, ze sa i zawsze beda. POzdawiam i powodzenia w szukaniu.
Jak jesteś zapaleńcem, to naprawdę dużo jest takich samochodów. Zależy ile masz kasy - bo to drogie hobby. Znajomy w swoją warszawkę władował już koło 30 patyków i końca nie widać Albo najlepiej popytaj gości, którzy w temacie siedzą. On się dość ostro udzielał na tym forum: oldtimersclub.pl.
Witaj jest to zdecydowanie sprawa indywidualna , sam wiesz jakie auta lubisz bądź jakiej marki jesteś zwolennikiem. Mi np. marzy się BMW e9 z lat 70 kultowe auto w tamtych czasach chyba marzenie każdego. Teraz pewnie ciężko było by zdobyc jakiś ciekawy egzemplarz a na pewno było by to dość kosztowne
Witam jestem co prawda milośnikiem AUDI (jeżdżę modelem A6 C5 99r.) ale jeżeli chodzi o klaszyczne dobre samochody to zdecydowanie MERCEDES ponieważ są to poczciwe stare samochody które bardzo się odwdzięczają jeżeli dobrze są serwisowane. proponuję 2 modele mercedesa i polecam tego sprzedawcę, sam u niego kupiłem i jestem zadowolony w 1000% [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
7 premier Toyoty namieszało na rynku w 2019 roku Rok 2019 był dla Toyoty rokiem siedmiu premier. Japońska marka wprowadziła na rynek nowe auta różnych segmentów - kompaktową Corollę w trzech wersjach nadwozia, sportowe coupé GR Supra, SUV-a RAV4, sporego ...
parsi napisał(a):Mam jedynie obawy o polskie krawężniki wysokie na metr...
A co to ma do rzeczy. Jak uważasz i nie jeździsz jak ostatnia oferma to nie ma żadnego problemu z tym, no chyba że jesteś pseudo szpecem od starych aut który poprzycinał sprężyny i auto wygląda jak pług a nie klasyk.
marzenia np. o Mercedes SLC 300 nie stać mnie żeby kupić, potem opłacić, a załatwiania myślę, że też jest sporo potem jak coś się popsuje to też nie wiadomo, jakiś montaż szyb czy coś... ale za marzenia nie karają
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.