hej, mam pytaniee, mam zamiar kupic autko do kwoty 18=20 tyś, chciałem się doradzic bo mialem zamiar kupic A 3 z 98/99, ale teraz juz nie wiem sam jakie :/ zastanawiam sie teraz nad golfem IV, seatem leonem I lub ostatnio Honda Civic VII .... :/
Golf IV! Kumpel ma diesla i tylko znienia olej i smiga codziennie. tylko ze w ropniaku jest to ze musi byc dobrze rozgrzany zeby szedl ale to to nie koniec swiata ale zato jest oszczedniejszy niz benzyniak ale golf IV najlepiej:P
Wybierasz się na wakacje kamperem? O tym należy pamiętać! Kamper (inaczej samochód kempingowy) to chętnie wybierany środek transportu na wakacje – dzięki niemu miejsce noclegowe mamy zawsze przy sobie. Najczęściej do prowadzenia takiego pojazdu wystarczy prawo jazdy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.