Witam! Szukam autka na pierwszy samochód mam ogólnie 7000zł ale chce zostawić coś na opłaty. Także szukam czegoś do 5500zł, ale nie mam pojęcia za czym się rozejrzeć, a żeby to jeździło i nie psuło się za często:) Na pewno ma być benzyna + gaz i nie kombi! Prosił bym was o jakieś rady na co zwracać uwagę przy kupnie?? Będę wdzięczny za każdą podpowiedź. Pozdrawiam!
A co myślicie o oplu vectra b?? bo roczniki 95-97 mozna znalesc w silniku 1,8 ben+gaz?? Czy raczej skupić sie na szukaniu astry I, czy golfa III badz civica V w tej cenie??
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Samochody Toyoty otrzymają karty SIM Japoński operator telekomunikacyjny KDDI będzie dostarczał karty SIM do połączonych w sieci samochodów Toyoty. Nowe karty umożliwią globalną komunikację i wymianę danych między autami. Do 2020 roku Toyota zamierza ...
Właśnie to jest ten ból w środe albo czwartek bede oglądał golfa III 1.9 tdi '96 rocznik 3drzwiowy od kolegi z pracy 2 tygodnie temu rozrzad wymieniał i poduszke z pod skrzyni biegow, z tym że nadkole i drzwi ma troche podrdzewiałe. Drzwi w tym kolorze mozna dostac do 100zł i nie wiem czy warto ceni go 6000zł ale za 5500 by sprzedał. co myślicie warto?? a i progi rok temu wymienial, tu sa zdjecia [link wygasł]
Zajrzyj pod plastiki na progach i nadkolach czy nie ma tam rdzy, sprawdź pod spodem jak podłoga wygląda. To, że nie ma rdzy na z zewnątrz nie znaczy że nie ma jej w ogóle.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
Jeśli jest z forum VW to faktycznie warto poszukać i poczytać co pisze o aucie. Może czegoś więcej się dowiesz co robił. Za tą cenę możesz poszukać jeszcze może jakieś Toledo z całkiem niezłym wyposażeniem powinno być. Bolączki praktycznie to samo co Golf.
Witam Ponownie! W środę jadę po golfa ze zdjęć sprawdzony już jest jeździ jak marzenie:) Ale mam pytanie czy musze go przerejestrować czy mogr jeszcze pojezdzic na papierach poprzedniego właściciela??
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.