Witam. Sprzedałem właśnie stare auto i chciałbym teraz kupić coś tak w przedziale cenowym jak w temacie i chciałem zapytać o radę jakie auto wybrać. Zaznaczę, że interesuje mnie benzyna+LPG. Robię rocznie około 15tys kilometrów. Zastanawiam się nad: Volvo v40 Mercedes c180 Passat b5 Ford Focus Liczę się z tym, że po kupnie postawię auto do mechanika i żeby zrobił wszystko, co będzie trzeba wymieniać, aby autem pojeździć 2-3 lata bez problemu. Także dodatkowo jeszcze około 1-1.5 tys przygotowane. Co byście doradzili?
10 faktów na temat programu ogniw paliwowych Hyundaia Do końca 2015 roku na europejskich drogach pojawi się 250 egzemplarzy modelu Hyundai ix35 Fuel Cell napędzanego ogniwami paliwowymi. Do końca 2015 roku do europejskich klientów trafi 250 egzemplarzy modelu Hyundai ...
Volkswagen Crafter "Van of the Year 2017" Nowy Crafter marki Volkswagen Samochody Użytkowe, produkowany wyłącznie w fabryce w Białężycach koło Wrześni, pod wieloma względami wyznacza standardy wśród aut dostawczych. Samochód ma bardzo bogate wyposażenie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.