Jakie auto dla młodego do 9 tyś. złotych

03 Wrz 2008, 22:04

mi jak kaprys wejdzie do glowy to juz nie ma pomiluj :D
chce sprzedac bo moja viki jest bardzo slabo uzbrojona...i poprostu no juz wiek napewno nie ten...bedzie napewno kiedys sie psula...wiec chce cos mlodszego...
Dylan20
Nowicjusz

03 Wrz 2008, 22:09

a kup sobie jakaś burawe albo lanosa :) i jeszcze ci pieniędzy zostanie ;] nawet ja ci moge sprzedac brawe albo matizaaaa , hehe ;] :)
marcinx26
Aktywny
Awatar użytkownika

04 Wrz 2008, 10:39

Ja mam cali 8v 115 kucy w full opcji ( skóra, klima, elektryka ) + kilku miesięczna instalacja lpg.

Dla mnie to po prostu piekne, wygodne auto o przyzwoitych jak dla mnie osiagach. Na autostradzie leciała 190km / h bez gazu do dechy i nic się nie działo.

Sporo buractwa jezdzi tymi autami, bo to dość wyróżniający sie samochód za małą kase, ale zapewniam że tyle samo wieśiaków jezdzi innymi autami - ich po prostu nie widać :) Ja kupiłem bo po prostu mi się podoba, jest w miare ekonomiczne, z częściami jest bardzo fajnie no i skusiło mnie to wyposażenie - w żadnym innym aucie za tą cene nie miałbym nawet połowy tych bajerów.
worldwar
Początkujący

Miejscowość: Leszno/Wro

04 Wrz 2008, 21:58

mialem okazje juz przejechac sie chociaz troche renoweczka i musze powiedziec ze by mi pasowal...wygodnie siejedzie...niestety ten model ktorym jezdzilem nie jest do sprzedania...tylko czy znajde cos do 9 tysiów w dobrym stanie?????
Dylan20
Nowicjusz

04 Wrz 2008, 22:07

Za tą cenę może być problem z megane coupe w DOBRM stanie, pewnie coś tam będzie do zrobienia. Nie mówiąc już o tym, że z wyposażenia to będziesz mieć ABS i wspomaganie. Raczej nic więcej bym się nie spodziewał.

A tu... ;>

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, podgrzewane fotele

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
worldwar
Początkujący

Miejscowość: Leszno/Wro

04 Wrz 2008, 22:27

megane coupe tez mi sie bardzo podoba i tez mam ochote takie auto kupic. Auto nie jest drogie do 9 tys znajdzieszspokojnie i to z jakims takim normalnym wyposazeniem typu : abs, centralka, elektryczne szyby, wspomaganie , radio, alu, czasem nawet klima , ale powiem Ci tez ze nie ma strasznie duzej roznicy w spalaniu 1.6 a 2.0 spalanie jest podobne ale za to osiagi sa duzo lepsze. A skoro na gaz to juz wogole
pozdrawiam
czaja
Nowicjusz

05 Wrz 2008, 00:32

wdz pojechany : D , calibra to gó*** i sie nadaje na wieś , może ford puma 1.7 - 125km
EXAL
Aktywny
Awatar użytkownika

06 Wrz 2008, 01:06

racja. Puma za to to damskie autko;/

worldwar - no fajnie, ale połowa nie działa, poduchy nie ma już 10 razy, reszta odpadnie z powodu rdzy.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

06 Wrz 2008, 09:12

e tam damskie... No trochę tak ale sporo chłopów jeździ pumami |www.klubpumy.pl
EXAL
Aktywny
Awatar użytkownika

06 Wrz 2008, 12:33

Zależy co rozumiesz pod pojęciem sportowy na EL PE GIE , jak to się będzie miało do osiągów , no chyba że głównie zależy Ci na wyglądzie to nie ma tematu , pisze tak bo wiem jak to wygląda w praktyce seryjne nawet DAEWOO czy BRAVO ( mówię tu o 1,6 zdrowym bez gazu)potrafi odsadzić takiego KALI ZIOMA czy inne pseudosportówki, zastanów się na czym Ci bardziej zależy , czy na wyglądzie (pseudosportowym i tu no nie możesz mówić o osiągach ) czy autko troche świerzsze ze zdrowym silnikiem na benzynie (bez utrat mocy) i co najważniejsze nie będziesz się potem wstydził za taką sportową choinkę ..
PS. Sory jak kogoś uraziłem ale jak widze co jeździ na ulicach to takie mam zdanie na ten temat .
papa
Początkujący

09 Wrz 2008, 18:05

no ok...zastanowie sie...tylko mam pytanie jak u reno megane coupe jest z awaryjnoscia...niech ktos mi podpowie...z gory dzieki...
Dylan20
Nowicjusz

09 Wrz 2008, 18:17

Badziew - odradzam.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

09 Wrz 2008, 18:38

calibra z taka kase bedzie cacuszko zadbane....

w takiej cenie rozejrzalbym sie za Bravo HGT gaz
MAzda mx-3
wdz_
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ciechanów

09 Wrz 2008, 21:53

@up: a w ciechanowie, to 1/4 mile zrobi w 6 sekund...

[link do oferty na Allegro wygasł]
To jest sportowe auto.

chociaż calibra wdz'a, jest szybsza xD
zupazkota
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: GOP

29 Sty 2010, 23:27

Koego Stanę obok Twojej Calibry na swiatłach i wąchasz dym... :) Calibra to typowe auto młodych wiesniakow. Ja polecam cos japonskiego np. Mitsubishi Eclipse, Nissan Primera czy Almera albo Mazde 323. :)
Eclipse 150KM
Nowicjusz

Miejscowość: Szamotuły