REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
tu by trzeba szukać białego kruka 1.6t, ale to kwestia ponad 20k. Całkiem sensowne są też 1.8 czy 2.0t, ale to też poza budżet.browsfer napisał(a):A nie wiem czy wyrobię się w budżecie żeby kupić benzynę+lpg z dobrym przyspieszeniem?
a mi podobają się niewysokie, inteligentne, kształtne blondynki z poczuciem humorubrowsfer napisał(a):No i jeszcze w sumie najwazniejsze... ja brałem pod uwagę tylko diesle z tego względu że podoba mi się moment obrotowy
i potem tacy jak Ty tworzą mity...browsfer napisał(a):A no czytałem ten artykuł o wyborze diesla/benzyny i licze się z kosztami diesla, no ale coś za coś Mogę płacić byle bym miał satysfakcje z jazdy samochodem
jeśli chcesz stracić znajomego to dość dobry i widowiskowy sposóbbrowsfer napisał(a):Gadałem teraz ze znajomym, ma na sprzedaż golfa 5 2.0 140ps mapowany silnik, czyli pewnie ze 160ps teraz, przebieg 180tys, 2005r, chce za niego 17tys. Ogólnie nie ma w nim nic do roboty, jeśli chodzi o silnik to ostatnio wymieniał oleje, rozrząd i takie rzeczy które z reguły się robi przed sprzedażą, nie pamiętam dokładnie co tam było. co o tym myślicie?