Jakie auto dla początkującego kierowcy !typy!

01 Lis 2010, 10:59

No nie wiadomo jak była puknięta,jesli była mała stłuczka to można wziąć ale jeśli było coś poważniejszego to możliwe że przy 40km/h odpadnie pół przodu :neutral:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

01 Lis 2010, 11:24

hymm no ale to przy zakupie wiadomo bym się przejechał tym autem co najmniej rozpędzając do 100km/h, koleś mówi że nie ma problemu jak chce żeby mi serwis go sprawdził.

[ Dodano: 1 Listopad 2010, 11:29 ]
czy mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat samochodów Kia Rio i Shauma ?

Który byście wybrali z pośród typów:
Opel Vectra B
Kia Rio
Kia Shauma
Fiat Punto II

czy może znacie coś podobnego do tych aut które są również fajne.

[ Dodano: 1 Listopad 2010, 12:35 ]
znalazłem fajne oferty co o nich sądzicie ?

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] własnie może jakaś alfa? 156 są super :D

[ Dodano: 2 Listopad 2010, 09:27 ]
Mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat alfy romeo 156?? auto mi sie na maxa podoba ale często ludzie piszą że poszedł silnik np, to są drogie koszty napraw?

[ Dodano: 12 Listopad 2010, 16:15 ]
[link do oferty na Allegro wygasł] proszę o opinie czy się opłaca to kupić? dzwoniłem do sprzedającego i się dowiedziałem tyle:
że jest brak wkładu finansowego, skrzynia automatyczna działa Ok robiona była jakieś 7 miesięcy temu, są dwa komplety opon zimowe i letnie no i że wszystko jest sprawne czy opłaca się kupić takie bmw? wygląd ma świetny jak na moje oko :) a no i co do przebiegu to powiedział mi sprzedawca że auto kupił od kogoś z bardzo małym przebiegiem i wydaje mu się że nie był cofany licznik przynajmniej on tego nie robił
Proszę o opinie bądź o co ewentualnie spytać? bo jestem z Warszawy a bym musiał jechać do Częstochowy.

[ Dodano: 12 Listopad 2010, 16:27 ]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] badz te ??
Mumanek
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jesienne liście - piękne i niebezpieczne
    Choć kolorowe liście to urokliwy element jesieni, może on stać się przyczyną zagrożenia na drodze. Na mokrych liściach auto łatwo traci przyczepność, mogą one też przykrywać nierówności czy dziury, a nawet uszkodzić ...
    Toyota NCSV – niezwykłe kombi w stylu coupe
    Toyota NCSV to wyjątkowy samochód koncepcyjny, który posiada cechy charakterystyczne dla coupe, sedanów oraz… kombi! Został zaprojektowany dla 30-latków końca lat 90., którzy zafascynowani ...