hymm no ale to przy zakupie wiadomo bym się przejechał tym autem co najmniej rozpędzając do 100km/h, koleś mówi że nie ma problemu jak chce żeby mi serwis go sprawdził.
[ Dodano: 1 Listopad 2010, 11:29 ]czy mógłby się ktoś wypowiedzieć na temat samochodów Kia Rio i Shauma ?
Który byście wybrali z pośród typów:
Opel Vectra B
Kia Rio
Kia Shauma
Fiat Punto II
czy może znacie coś podobnego do tych aut które są również fajne.
[ Dodano: 1 Listopad 2010, 12:35 ]znalazłem fajne oferty co o nich sądzicie ?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] własnie może jakaś alfa? 156 są super
[ Dodano: 2 Listopad 2010, 09:27 ]Mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat alfy romeo 156?? auto mi sie na maxa podoba ale często ludzie piszą że poszedł silnik np, to są drogie koszty napraw?
[ Dodano: 12 Listopad 2010, 16:15 ][link do oferty na Allegro wygasł] proszę o opinie czy się opłaca to kupić? dzwoniłem do sprzedającego i się dowiedziałem tyle:
że jest brak wkładu finansowego, skrzynia automatyczna działa Ok robiona była jakieś 7 miesięcy temu, są dwa komplety opon zimowe i letnie no i że wszystko jest sprawne czy opłaca się kupić takie bmw? wygląd ma świetny jak na moje oko
![Smile :)]()
a no i co do przebiegu to powiedział mi sprzedawca że auto kupił od kogoś z bardzo małym przebiegiem i wydaje mu się że nie był cofany licznik przynajmniej on tego nie robił
Proszę o opinie bądź o co ewentualnie spytać? bo jestem z Warszawy a bym musiał jechać do Częstochowy.
[ Dodano: 12 Listopad 2010, 16:27 ][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] badz te ??