Jakie auto do 13tys???

27 Paź 2010, 18:08

Witam, na początku roku zamierzam zmienić pojazd. Obecnie jeżdżę Volvo 460 1.9tdi z 94 roku i chciałbym mieć coś nowszego :)
moje wymagania:

cena - do 13tys
silnik - diesel
liczba drzwi - 4/5
rodzaj - sedan lub kombi
z tylu aby było sporo miejsca, bagażnik nie musi być duży
rocznik - 1999 i młodsze
najlepiej żeby było mało awaryjne no i spalanie jak najmniejsze

wiem że ciężko żeby wszystko było idealnie ale mam nadzieję że przy Waszych poradach coś znajdę :)
z góry dziękuje za porady :) i jak będziecie pisać jakie auta to uzasadnijcie dlaczego akurat te
Ibiszek
Nowicjusz

27 Paź 2010, 18:21

Zobacz sobie opla vectre B albo forda mondeo. Oba są dostępne w sedanie i kombi :wink:

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do oferty na Allegro wygasł]
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Opel Astra III
Silnik: 1.7 CDTi 100 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

27 Paź 2010, 21:14

Na przyzwoite MK3 w tych pieniądzach nie ma szans (no może jakiegoś golasa w benzynie z początku produkcji) a ta Viki co podlinkowałeś to jakaś rzeźba...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Następca Lexusa LFA całkiem możliwy
    Lexus LFA, supersamochód wyprodukowany jedynie w 500 egzemplarzach, na zawsze odmienił wizerunek japońskiej marki premium, przybliżając ją miłośnikom ostrej jazdy, a jego zdeklarowanym fanem jest nawet znany z cynicznego ...
    Nissan GT-R
    Choć GT-R jest w zasadzie zupełnie nowym autem, wprowadzonym na rynek w 2008 roku, wprost wywodzi się od sportowych wersji modelu Skyline o takim samym oznaczeniu. A te nigdy nie były dostępne ze zdejmowanym dachem. Nawet ...