REKLAMA
Witam, jezdze od 2 lat Vectra A Hatchback 92rok, benzyna+gaz 75KM. auto juz bylo zagazowane podczas zakupu, ogolnie swietne auto pod wzgledem mechaniki silnika. Znikome naprawy czesci tanie jak barszcz. Znalem historie auta od momentu gdy bylo w PL. Kolega ja sobie sprowadzil i dbal ja rowniez. Moze dlatego jest praktycznie bezawaryjne. Ale nadchodzi taki czas ze trzeba kupic cos nowszego.. Moze powiem teraz cos co pomoze w wyborze auta.
Glownie jezdze sam lub z jedna osoba, komplet pasazerow jest tylko w okresie swiat Boze Narodzenie, Wielkanoc, Swieto zmarlych. Ale chwale sobie 4-5 drzwiowe nadwozia bardziej niz coupe, cenie sobie jednak w miare przestronne wnetrza nie za duze nie za male. Moc mojego auta tez nie musi byc zawrotna, nie jestem typem ktory za wszelka cene chce z kazdym startowac spod swiatel wystarczy 110-120KM Interesuje mnie glownie sedan lub hatchback. Rocznie robie jakies 15000 km wiec nie za duzo. Chcialbym aby czesci nie byly zbyt drogie rowniez i czeste naprawy. Wiadomo ze czasem bedzie sie cos psulo ale bez przesady. Autko moze byc rowniez byc na LPG. I tak sobie myslalem nad takimi autkami
Astra ll rocznik 99-00
Vectra B 99-00
Omega B 98-99
Audi A4 97-98
ewentualnie jakies inne typy. Na wszystko jestem otwarty. A noz widelec cos bedzie bardziej mi pasowalo.
Jesli chodzi o Vectre B prezaza mnie troche jej awaryjnosc z kolei Omega jest ciut za duza..
Mam nadzieje ze dobrze przedstawilem swoj punkt widzenia, mysle ze cos mi poradzicie, za co serdecznie dziekuje. Pozdrawiam