REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
chociażby Volvo s60 lub Honda Accordvarreo napisał(a):Jakie auto próbować dorwać za takie pieniądze, by był to sensowny zakup?
varreo napisał(a):Ale rynek A4 B6 łatwy nie jest, ciężko mi znaleźć egzemplarz bogato wyposażony, w dobrym stanie dobrze wyglądający.
Raziel11 napisał(a):Coś mi sie pomieszalo, ze tam 163 konie siedza
Raziel11 napisał(a):Oczywiście, i wszystkie biora olej jak sa zajechane bez wzgledu czy to honda czy lexus
szybki napisał(a):Chłopie nie ośmieszaj się jesteś dorosły.
szybki napisał(a):nawet sposób serwisu Twoich aut sugeruje że nic nie wiesz o motoryzacji.
szybki napisał(a):Co do lexa to silniki 2,5/3,0 gr uznawane są za biorące olej.
szybki napisał(a):Seria uz nie bierze oleju chociaż pewnie znajdziesz gdzieś jakąś sztukę która bierze ten olej
szybki napisał(a):Dla mnie tego typu zachowania są ciekawym zjawiskiem socjologicznym
szybki napisał(a):Do tego przestań wkładać każde branie do jednego worka bo w evo9 będzie branie oleju ale wymienisz uszczelniacze i jest git
Raziel11 napisał(a):Co Ty wiesz o socjologii, tym wpisem zwrocilem Ci uwage na Twoja stronniczosc, chociaz watpie ze cos do Ciebie dotrze
Raziel11 napisał(a):
No popatrz, tylko dziwnym trafem nigdy nikomu o tym nie wspomniales przy okazji wciskania tych aut, za to za kazdym razem jak uslyszysz TSI to biegniesz pierwszy do odpowiedzi majac najmniejsze doswiadczenie z tymi silnikami
szybki napisał(a):4) branie oleju jest możliwe ale trudne do zweryfikowania.