Witam
![Smile :)]()
Obecnie jeżdzę Corsą B z 95 roku, jednak spalanie w połączeniu z kosztami benzyny mnie przeraża. Generalnie jestem średnio zadowolony z autka, jak się okazało, corsa wcale nie była w takim stanie, jak początkowo się wydawało, z racji tego, że nie była też garażowana, trochę gnije.
Zastanawiam się nad zmiana na coś innego. Najchętniej podobnych gabarytów, ale OBOWIĄZKOWO z instalacją lpg. Najlepiej, gdyby było 5ciodrzwiowe, ale i ostatecznie 3 mogą być. Wolałbym, żeby było choć trochę nowsze od mojej corsy, a jeśli nie - to niech chociaż blacha będzie bardziej wytrzymała na rdzewienie.
Mój budżet to około 3-3,5 tys.
Za czym się w ogóle rozglądać? Myślałem nad jakąś bravą/punto I, ewentualnie Lanosem, ale za te pieniądze to chyba nierealne?
Czy ktoś mógłby w wolnej chwili podrzucić jakieś propozycje z otomoto czy innego serwisu z województwa śląskiego? Ja nie potrafię zdyskwalifikować autka po obejrzeniu zdjęć; zresztą okazuje się, że i ludzie siedzący dłużej w temacie rownież nie. Moja corsa miała być niebita - co innego się okazało, jak zdejmowaliśmy w niej później przedni zderzak...
Pozdrawiam