Jakąś tam kupisz, ale żeby Mazdę 3 spokojnie dostać to powinieneś przeznaczyć więcej niż 30tys. zł. Problem z tym, że sporo Mazd 3 pochodzi z okresu kiedy jeszcze Mazdy nie było w Polsce - a wśród tych sprowadzonych jest bardzo dużo po przygodach albo ogromnym przebiegu (komisom bardziej się opłaca sprowadzić w kiepskim stanie/po dzwonie i odpicować kosztem 2tys. zamiast kupić taką w dobrym stanie o 5tys. droższą).
33 tysiaki są już fajne z 2004r. Wejdź na oto moto, porównaj sobie ceny, przebieg i ogólny stan o ile ze zdjęć się da oszacować, to nawet za 30 tysiaków trafisz. A z vectry już zrezygnowałeś ?
A może polecicie w tej kwocie jakiegoś diesla, byle bez filtra cząstek stałych, który zniesie dużo jazdy w mieście?
Myślę nad Passatem B5 FL, mam możliwość kupić podobno sprawdzonego 1.9TDI, z przebiegiem ok. 240 tysięcy. Tylko czy warto? Bo słyszałem różne opinie o silnikach TDI, że wcale nie są takie wspaniałe. Jak to jest naprawdę?
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
ADAM Rally R2 - ADAM w wersji rajdowej Opel powrócił do sportu motorowego w listopadzie 2012 roku, dzięki Modelowi ADAM "Cup". Międzynarodowy Salon Samochodowy w Genewie to okazja do zaprezentowania kolejnego osiągnięcia firmy - nowej studyjnej wersji powstałej ...
Za 30k spokojnie kupisz mazdę 6. Ja za swoją 2 lata temu dałem 30 tys ze wszystkimi opłatami, tyle że ja posiadam w dieslu. Jest to bardzo dynamiczny, komfortowy i niezawodny samochód. Sam nim zrobiłem 110tys km bezproblemowo.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.