Jakie auto do 30tys?

10 Paź 2006, 12:20

Witam mam do dyspozycji 30tys i spory problem zeby cos wybrac z tak szerokiej ofery samochodow w tej cenie. Interesuje mnie jakis duzy samochodzik typu audi a6, no i oczyiscie niezawodny, ktorego naprawy by nie kosztowaly drugie tyle:/ POMOCY!!!
mattiii
Nowicjusz

0

10 Paź 2006, 16:43

Audi A6 to dosyć dobra propozycja :wink: Z nimieckich limuzyn to jeszcze BMW 5 albo VW Passat :) Niemieckie fury są wytrzymałe :wink:
Pozdrawiam
de la Cruz
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: łódzkie
0

10 Paź 2006, 19:39

wow nie zastanawiaj sie nad niczym tylko bierz ta A6 miodzio. nic ujac nic dodac.
smerfetka
Początkujący

Miejscowość: Gogolin
0

13 Paź 2006, 13:39

Passat troceh tanszy od audii..ale jak Cie stac to A6 :) chociasz ja bym sobie wybieral nie tyle miedzy modelami (niemieckich samochodzikow tylko :) ) co miedzy silnikami...im wiecej kucy tym wieksza radocha! diselek...
Beta najbardziej trwala ale i najdrozsza i wiecej silniczki pala ale zeby zajechac...
Audi...cos pomiedzy VW a BMW..
Pozdrawiam!
Zulus
Nowicjusz

0

13 Paź 2006, 15:10

[link do oferty na Allegro wygasł] zapraszam moze akurat tam wybierzesz sobie jakis wstepny model ale ja tez bym polecil ktorys z modeli audi
Wiesiek Grzybiaż
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rzeszów
0

13 Paź 2006, 16:46

hmmm, no niby a6 jest niezawodne. tylko ze do takiej limuzynki to 2,5tdi pasuje najlepiej, a nie wiem jak duzo moze wytrzymac taki v-kowaty silnik, bo jak sie skopie to troszke trzeba wybulic:/ nawet za najprostrza rzecz jaka jest pasek:/
a moze avensis?
mattiii
Nowicjusz

0

13 Paź 2006, 22:21

te V-ki 2,5 to jest jedna wielka pomyłka koncernu V.A.G.
siadają pompy wtryskowe,nie wytrzymuje układ zaworowy(wałki rozrządu,hydropopychacze,dźwigienki zaworów).
ale jak trafi się dobra sztuka to śmiga że aż miło.generalnie DROGI w eksploatacji.
pozdro 8)
Nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi
grzestv
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Warszawy
Auto: nie mam
0