No nie powiem golfy mi sie podobają, astry też renault tak samo. Ale clio obejrzałem stwierdziłem za małe jak dla mnie, na astry nie patrzyłem bo nie widziałem nic fajnego
Mhm czyli co? Lepiej 1.8 w gazie czy jak? Bo szczerze jeszcze takiej roboty nie mam stałej i właśnie się obawiam że kupie benzynkę i że będzie czasem stała
Audi A3 w testach Euro NCAP otrzymało 5 gwiazdek Audi A3 otrzymało od jurorów Euro NCAP pięć gwiazdek. Najwyższą ocenę model A3 dostał za ochronę kierowcy i pasażera siedzącego z przodu, w teście zderzeniowym przednim i bocznym. Również dzieci są bezpieczne ...
Toyota Celica VI generacji - poradnik kupującego Jesteś entuzjastą motoryzacji i chcesz mieć kultowe auto? Toyota Celica VI to samochód, który łączy atrakcyjny wygląd, radość z jazdy i technologie sprawdzone w motorsporcie. Na co należy zwrócić uwagę, ...
Dokładnie. Koszt benzyny to pikuś, bo wystarczy że w takim 1.6 klęknie skrzynia (chyba że była naprawiana, lubią tam strzelać nity) i co zrobisz? Nie masz pracy a szukasz auta za 7500 zł? Kup coś małego, taniego i jeździj bez obaw.
Odłożyło sianko na naprawy? Zdaj sobie sprawę że w pierwszym roku możesz wpakować 2-3-4k w naprawy, bo nikt nie oddaje w takim budżecie sprawnego auta a tym bardziej z gazem. Zawsze coś wyjdzie w pierwszych miesiącach.
To w takim przypadku na 1.8 nawet nie patrz bo wbrew pozorom jak zacznie się coś sypać to tanio nie będzie a w 1.6 tak jak galakty wspomnial szlak trafiał nity w skrzyni.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.