Jako że sam w niedawnym czasie interesowałem się Felicją i trochę się ich naoglądałem powiem tak jedyny bardzo duży minus to ruda (niestety blachę szybko szlak trafia) no i komfort prawie żaden,silnik 1.3 ma ten plus że łańcuch tam jest na łańcuszku no i pamiętam jak kiedyś byłem takową jedną oglądać (od nowości w jednej rodzinie ale swoje już przeszła bo od początku miała go matka a póżniej trafiła do syna) na drodze szybkiego ruchu w 4osoby rozbujałem ją do prawie 150km/h a sam sprzedający do mnie tekstem "tak szybko nią to jeszcze nigdy nie jechałem" a miał ją kilka lat
galakty napisał(a):Z klimą bywa różnie, bo często w tych autach niby jest, ale do naprawienia. A czy komuś się chce ładować 500-1000 zł w klimę w takim aucie...
Panie ona tylko do nabicia
autorze nie daj się złapać na takie gadki,jak sprzedający powie Ci że do nabicia to na 99% jest coś grubszego. Ja jak kupiłem Cordobe to synek też mi tak powiedział ale nie zagłębiam się jak na razie w ten temat.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.