Jakie Auto do 40Tys; POMOCY!!!

15 Lis 2012, 22:40

Ensik. Ile ty masz lat? Mam wrażenie że jesteś jakimś dzieckiem które szuka samochodu rodzicom, dlatego tak te Audi wiadomo większa szpana przed kolegami. Jeśli nie to sory ale.. Typujesz sobie parę modeli, skoro Cię interesują to czemu o nich nie poczytasz? Ja często oglądam moto on i automaniak na tvn turbo i internecie. Tam stwierdzili że pneumatyczne zawieszenie c5 jest bardziej wytrzymałe od zwykłego. Karzesz nam pisać które auto jest lepsze. Ok. Trochę więcej wiedzy byś mógł mieć o tych samochodach. Autocentrum i google nie gryza ..
fizzy12
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Auto: Kia Ceed SW
Silnik: 1.6 GDI 135 km
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

15 Lis 2012, 22:49

no kolego dzieki dzieki za taka wyczerupajaca odpowiedz, i nie szukam auta dla rodzicow jak to napisales , tylko dla siebie, z zawodu jestem mechanikiem, nie mowie ze jestem jakims wielkim fachowcem z samochodami , ale co nieco wiem , ale przyznam szczerze ze z pneumatycznym zawieszeniem nie mialem nigdy kontaktu , czytalem wiele na ten temat, na temat silnikow hdi itd, i zdania sa podzielone i dlatego chcialem tez tutaj zapytac o wasza opinie . Ps : jesli chcialbym miec szpan przed kolegami to nie lepiej by bylo kupic mazde rx 8 np? oswietlic ja neonami pod spodem, zrobic tzw lambo doors z allegro i wlozyc tlumik srednicy rynny? bo chyba taki bylby wiekszy lans. Ja szukam auta wygodnego i nie tez strasznie drogiego
ensik11
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 09 2011
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Daewoo Lanos

16 Lis 2012, 15:36

fizzy12 napisał(a):Ensik. Ile ty masz lat? Mam wrażenie że jesteś jakimś dzieckiem które szuka samochodu rodzicom, dlatego tak te Audi wiadomo większa szpana przed kolegami. Jeśli nie to sory ale..

Proponuję ciutek zjechać z tonu - i to nie prośba tylko polecenie moderatora :wink:

fizzy12 napisał(a):Typujesz sobie parę modeli, skoro Cię interesują to czemu o nich nie poczytasz?

Autor własnie czyta o tych samochodach...Czyta to, co sądzą o nich inni.

fizzy12 napisał(a):Ja często oglądam moto on i automaniak na tvn turbo i internecie.

To nie jedyny sposób i nie narzucaj innym tego, co ty robisz.

fizzy12 napisał(a):Karzesz nam pisać które auto jest lepsze. Ok. Trochę więcej wiedzy byś mógł mieć o tych samochodach. Autocentrum i google nie gryza ..

fizzy12 - nikt ci nic nie kazuje - chcesz to pisz jak coś konkretnego wiesz, a nie to nie pisz. I tyle w temacie. To forum służy pomocy i koledzy w tym temacie to robią. Autor może czytać w google, autocentrum, oglądać TVN itd i może tez pisać na forum, bo po to ono jest.
fizzy12 - jeżeli masz w ten sposób pomagać, to nie pomagaj wcale, bo taka pomoc jest tu zbędna.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

16 Lis 2012, 18:32

Dzieki MotoAlbercik;) a was koledzy z forum prosil bym jeszcze o jakies typy i zastrzezenia;) z Gory dzieki i pozdrawiam;)
ensik11
Nowicjusz

Prawo jazdy: 19 09 2011
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Daewoo Lanos
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hennessey Venom GT - najszybszy samochód świata
    Najszybszy samochód świata Hennessey Venom GT osiągnął prędkość 435.31 km/h (270.49 mil/godzinę) 14 lutego tym samym ustanawiając światowy rekord prędkości dla 2-miejscowego samochodu sportowego. Test podczas którego ...