wypowiem sie na temat Forda Kuga bo temat mi znany od paru dni .Mój kolega też szuka Kugi tak do 45tys zł ,nie wiem co za auta ( lub jaki jest ich stan) są oferowane na Allegro i Otomoto w kwocie powiedzmy do 50tys zł jak taka Kuga najtaniej kosztuje w D ok 18500€ .Ostatnio kuzyn mojego kumpla tez kupił Tuarega też z Allegro o ok 20 tys zł taniej niż w D ,kupił od gościa ale umowę ma na "niemca" auto pochodzi z Danii .Sprawdziłem z kumplem historię auta ,auto było bite w okresie gwarancji 4 razy ,potem jeszcze ileś tam łącznie chyba z dachowaniem ,podczas jazdy ściąga w lewo i wiele innych ciekawostek , kuzyn kumpla napalił się w tym aucie na jasne skóry
i dużą navi ,a pan ponoć tak mówił przekonująco ,że stwierdził (kuzyn) że ludziom trzeba ufać
ale jak to mówią kasa łatwo przyszła bo sprzedał działkę budowlaną to i łatwo poszła ,nie wiem co będzie dalej bo jak matka tego kuzyna dowiedziała się co i jak jest z autem to chciała jechać oddać auto i żeby gość oddał kasę
,pytanie kto ma oddać tą kasę ? wg.mnie ten "niemiec " bo z nim spisała umowę
.Obecnie jest bardzo nie miła atmosfera w domu . Rozpisałem się trochę nie na temat ale mam na uwadzę że nie każdy sprzedał działkę tylko musiał ciężko pracować żeby móc sobie sprawić
dobre auto a nie "dobre". Mam nadzieję że może troszkę naświetliłem sprawę z cenami np.Kugi .