Witam tak jak w temacie rozglądam sie za swoim pierwszym samochodem. Kwotę jaką chce na niego przeznaczyc to max 6 tys. Interesuje mnie autko z silnikiem większym niz 1.4 (gdyż mam wrażenie ze z takim lub słąbszym nie jadą) najlepiej jakby miły silnik 1.6 gdyż pewnie ubezpieczenie bede brał na siebie i nie chce zeby mnie też zjadło... Poszukuje auta w miare mało awaryjnego (wiadomo w kazdym sie cos z czasem psuje). Jeśli możecie coś doradzić chetnie sie zapoznam Teoretycznie myslalem o vw polo lub ibize II (ale naczytałem sie juz tyle opini ze nie wiem w które wiezyc a w które nie)... Jesli macie jakies propozycje bede wdzieczny
Zaproponuję Ci tak Punto 1.2 16v 80KM mimo małej pojemności bardzo fajnie jedzie Civic VI 1.4 90KM j.w Daewoo Lanos 1.6 z LPG Hyundai Accent- nie wiem jaki tu silnik więc napisz do dzidy Laguna 1.6 z LPG
tak po sprawdzeniu podanych przez Was modeli bardzo spodobał mi się Civic VI. Jak to jest z tymi Hondami bo słyszałem ze bardzo szybko zżera je rdza. Czy nie sa to awaryjne samochody? Czy częścis są dużo droższe od innych marek?:P i jakie może byc srednie spalanie na mieście? Jestam laikiem w tym temacie wies nie sory za tak banalne pytania
i co sądzicie np o tym konretym samochodziku? [link do Tablica wygasł]
700 tysięcy aut elektrycznych na koniec 2017 r. w UE Ponad 200 tysięcy pojazdów elektrycznych zostanie zarejestrowanych w UE w 2017 r. Ogólna liczba aut z napędem elektrycznym poruszających się po drogach Starego Kontynentu może wynieść 700 tysięcy – prognozuje ...
Największa na świecie "Kula zorba" z samochodem w środku Największa na świecie "Kula zorba" z samochodem w środku Nissan zbudował największą na świecie kulę zorba, która w swoim wnętrzu chroni naturalnej wielkości Nissana Note. Ogromna, wypełniona powietrzem kula o średnicy ...
Fajna Honda, ciekawy kolor...ale co z tego, skoro zdjęcia do d..y. Nic na nich nie widać oprócz ładnego lakieru, który trochę dziwi jak na auto w tym wieku
a co sądzicie o wv polo? Dobre samochody czy raczej nie polecacie? Ogólnie wydaje mi sie ze vw to dobra marka sprawdzona chociaz jesli chodzi o polówki słyszałem wile negatywów. W mojej okolicy z modeli które bardziej wpadły mi w oko to coś takiego
ale co dokłądniej masz na mysli mówiąć "... w zamian za to, co oferują"? Bo jeśli chodzi o wyposażenie to akurat tutaj w tym moedlu chyba nie jest najgorsze.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.