Jakie auto do 6000zł. ?

22 Sty 2014, 18:00

Witam, otóż niedługo kończę 18 lat, zamierzam sprawić sobie jakieś auto, przeważnie zawsze kręciły mnie hondy civic V ale moja chęć do nich zmalała gdy kolega kupił sobie właśnie taką samą i widać że strasznie bierze je blacha... Doradźcie mi jakie autko kupić do kwoty 6000zł. koszty paliwa żeby nie były zbyt duże i żeby można było od czasu do czasu mu trochę przygazować :)
Od razu uprzedzam że Citroen, Renault i Peugeot odpadają, nie przepadam za francuzami :)
pawbor447
Nowicjusz

Auto: Nie mam

22 Sty 2014, 18:42

BMW e36 minimum 2.0 + lpg tani i dość mocny, w sam raz dla młodego żeby się wyszaleć :mrgreen:
Co do francuzów, masz rację, choć zdarzają się nieliczne dobre samochody z Francji :ok:
kirin88
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 10
Prawo jazdy: 0- 0-2006
Auto: BMW & ROVER
Silnik: V8 :D
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1995

22 Sty 2014, 18:45

Byłem zainteresowany kupnem takiego samochodu ale dużo się nasłuchałem że ogólnie marka ta jest strasznie wadliwa i nwm. nadal czy takie BMW e36 byłoby dobrą decyzją :sly:
pawbor447
Nowicjusz

22 Sty 2014, 19:14

BMW wadliwe??? :mrgreen: nie mów tego nigdzie głośno bo Cię śmiechem zabiją :mrgreen:
kirin88
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

22 Sty 2014, 19:16

Posprawdzam jeszcze po internecie o tym BMW recenzje i wgl. jak na razie to wielkie dzięki za pomoc :ok: Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to byłbym wdzięczny za przedstawienie ich tutaj :)
pawbor447
Nowicjusz

22 Sty 2014, 19:20

Tu masz jeszcze ciekawy samochodzik, który nie jednego potrafi zaskoczyć na drodze:
[link do oferty na Allegro wygasł]
kirin88
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy Nissan LEAF - Czy wiesz, że...
    1. Korzystając z wyjątkowej aplikacji CARWINGS , kierowca może "zadzwonić" do swojego samochodu, aby sprawdzić stan naładowania akumulatora lub wyszukać w pobliżu stację ładowania, skorzystać z usługi Google Send-To-Car, ...

22 Sty 2014, 20:03

Taka Astra to tez fajna propozycja i pod światłami wszystkie dresy w Golfach będą zaskoczone :mrgreen:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

22 Sty 2014, 20:11

Macie racje, oglądam te ople dopatruje się wszystkiego i wydaje mi się że to będą dobrze wydane pieniądze, moc jest, wygląd bardzo fajny jak na takie auto, wygodne zapewne i wgl. tanie są, myślę że taki opelek to będzie dobry wybór :) Teraz pytanie czy mnie nie zaskoczy ^,^
pawbor447
Nowicjusz

22 Sty 2014, 20:41

Zaskoczy brakiem ocynku :mrgreen: ja od siebie zaproponuje Fiata Bravo.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012

22 Sty 2014, 20:48

Ten ocynk to mnie na razie wgl. nie interesuje, to auto ma mi posłużyć 1 rok później wyjeżdżam do niemiec i nie mam zamiaru przerejestrowywać i wgl. :naughty: W niemczech już kupuje co innego a to sprzedam więc to już nie ma najmniejszego znaczenia ;)
pawbor447
Nowicjusz

22 Sty 2014, 20:51

No to jeśli podoba Ci sie Civic V to bierz na ten rok. 6000zł wystarczy na ładny egzemplarz.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

22 Sty 2014, 20:56

Lubie Hondy ale jednak chyba jak na razie zostanę przy tym oplu, widzę że mnie zaspokoi tym co pod maską i całkiem ładnie się prezentuje z wyglądu ;)
pawbor447
Nowicjusz

22 Sty 2014, 21:15

BMW wadliwe??? Hahahahahahahahah!!! Kto Ci takich bzdur naopowiadał???

Od siebie dodam poczciwego Forda Sierra 2.0 dohc efi, za 3k można mieć idealny egzemplarz.

Pozdrawiam :).
Vermin
Stały forumowicz

Zdjęcia: 4
Prawo jazdy: 06 01 1992
Auto: Ściera
Silnik: 2.0 DOHC EFI
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1993

22 Sty 2014, 21:17

Zależy mi na tym żeby autem się trochę wyszaleć, wiesz pierwsze dni z prawkiem i te sprawy :)
pawbor447
Nowicjusz

22 Sty 2014, 21:20

No i ściera świetnie sie do tego nadaje,zwłaszcza teraz w zimie :naughty:

[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Barol
Awatar użytkownika