Witam wszystkich!
Aktualnie stoję przed decyzją zmiany samochodu, ponieważ nie opłaca mi się już inwestować w moją Megankę.
Na początku zaznaczę tylko że nie jestem specem od marek oraz silników więc chcę się skonsultować jakiego modelu warto szukać wg poniższych wymogów.
Przede wszystkim zależy mi na tym żeby do bagażnika bez problemu zmieścił się wózek dziecięcy, mam dziecko w drodzę więc muszę to mieć na uwadze planując zakup - z tym że nie szukam ogromnej kobyły. Samochód głównie będzie służył do jazdy po mieście + weekendowe wypady jakieś 30km poza miasto + sporadycznie raz na kilka miesięcy wypad w trasę 400km w jedną stronę.
Dlatego dodatkowym atutem będzie wygoda jazdy na dłuższą trasę + lepsze wyposażenie typu klima (w dotychczasowym samochodzie niestety nie miałem i trasa w lato to była męczarnia).
Dobrze by było żeby koszty części i napraw nie wyczyściły mojego portfela z czasem eksploatacji.
Generalnie nie jestem bardzo wymagającym kierowcą więc każde dodatkowe udogodnienia o których nawet nie pomyślałem będą mega plusem
![Uśmiechnięty :)]()