Tylko ze Ty wiesz gdzie i jak kupić. Jak zagadać i ogólnie znasz się na tym. Chociaż to wszystko i tak Cię trochę wyniosło a może jeszcze coś wyskoczy.
No juz trochę mam połapane z tymi autami. Nie od "dziś" w tym siedzę. Na farby i ten cały lakierniczy wercojg (materiał) wydałem 150 zł, a robocizna we własnym zakresie. Jeśli chodzi o strone mechaniki, to nawet przy czarnym scenariuszu regeneracji pompy lub wymiany silnika koszt szacuje na max 2 tys zł. Czyli 5000 + 150 + 2000 = 7150 zł. Myślę że warto było.
Dzięki chłopaki. Dało mi te Wasze opinie do myślenia. Jeszcze się rozejrzę może znajdę coś ciekawszego, tylko najgorsze jest to, że nigdy nie będę miała pewności czy Auto jest w dobrym stanie z moją wiedzą. Muszę chyba wziąć jakiegoś specjalistę i pojechać obejrzeć na żywo.
Renault ZOE - mocniejszy, szybszy i lepiej się prowadzi Renault zaprezentowało nowy silnik elektryczny R110 i model ZOE gamę 2018. Ten najlepiej sprzedający się w Europie samochód elektryczny będzie pierwszym samochodem elektrycznym Renault wyposażonym w nowy silnik o mocy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.