Jakie auto do 900zł najlepiej z lubuskiego :)

17 Sty 2014, 18:16

Ta astra co polecił Pikasek bardzo fajna, tylko czy opuści aż 350 zł?
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

17 Sty 2014, 18:35

pisałem już że auto ma być do 900 zł a raczej nikt z 1500 na 900 nie zejdzie :) dołożyć też nie mam z czego więc oferty od pana up się nie nadają :(
nie 350 a aż 450 raczej na to się nie zgodzi, nawet nie mam po co dzwonić :(
Zbir
Początkujący

17 Sty 2014, 18:45

Poprzeglądaj sobie sam oferty z twojej okolicy i dzwoń / oglądaj. Jedynym kryterium w tej kwocie przecież i tak będzie to, żeby auto wytrzymało chociaż do lata tego roku i się nie rozpadło. Także czy kupisz malucha, uno czy cieniasa 700 to ma akurat najmniejsze znaczenie. Tak pół żartem pół serio to jak ma być tez długie oc to wygląda tak, że w zasadzie chcesz kupić oc i do niego auto dostać gratis lub za przysłowiową flaszkę ;)
Citron
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 14
Prawo jazdy: 02 03 2010
Auto: Lexus IS250 II
Silnik: 2.5 V6
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2006

17 Sty 2014, 19:38

jak się da tak to też może być :) znalazłem nawet ciekawą mazdę 323 z gorzowa na rejestracjach PO trochę dziwne no ale skoro ma długie ubezpieczenie i przegląd to może być :)
Zbir
Początkujący

17 Sty 2014, 19:49

Masz tu kilka linków
[link do Tablica wygasł]
[link do Tablica wygasł]
[link do Tablica wygasł]
[link do Tablica wygasł]
[link do Tablica wygasł]
[link do Tablica wygasł]
[link do Tablica wygasł]
[link do Tablica wygasł]
[link do Tablica wygasł]
Koniu
Forumowicz VIP

17 Sty 2014, 20:04

kon wszystkie te auta widzialem co mi proponujesz :) sam tez szukam ofert :naughty: jednak w wiekszosci nie ma prawie ubezpieczenia :( mam jedno pytanie co powiecie na temat tego golfa?
[link do Tablica wygasł]
Zbir
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    ŠKODA 120L Typ 742, 1976
    Samochód ten został zaprezentowany oficjalnie we wrześniu 1976 roku na Targach Przemysłowych w Brnie, seryjny model 105/120 (Š742) wnosił do oferty marki wiele nowego, zwłaszcza w dziedzinie bezpieczeństwa. ...

17 Sty 2014, 20:10

Od młodego gniewnego więc za tą cene nie wiem czy pojeździ do wakacji. Poza tym przecież kończy się ubezpieczenie.
Koniu
Forumowicz VIP

17 Sty 2014, 20:20

konczy sie ale jeszcze jest a w golfa 3 zawsze warto zainwestowac :) :lol:
Zbir
Początkujący

17 Sty 2014, 20:26

Zbir napisał(a):a w golfa 3 zawsze warto zainwestowac
Lepiej zainwestować w Astre F
Koniu
Forumowicz VIP

17 Sty 2014, 20:30

mialem na mysli zeby go kupic i remontować małymi krokami :)
aktualnie jeszcze moja ciotka sprzedaje golfa 3 zapytam o cenę dla rodziny powinno być taniej :wink:
Zbir
Początkujący

17 Sty 2014, 20:36

Mam fajną propozycje z mojego miasta
[link do Tablica wygasł]
Koniu
Forumowicz VIP

17 Sty 2014, 21:10

Jeśli nie masz jak dołożyć i masz tylko 900zł to ja nie widze nic innego jak 126p,nie śmiać sie bo przynajmniej samemu można sobie porobić co trzeba będzie a w razie W można kupić drugiego malucha na części za psi pieniądz i ma jeszcze rwd więc na zime która ma niby przyjść będzie jak znalazł żeby w wolnym czasie sobie coś połatać :mrgreen:
[link do Tablica wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł] - tylko cena troche z dupy.

Ten biały Polonez spoko ale sama bena więc momentami z 15l napewno łyknie,do tego brak przeglądu i kończy sie oc ale plusem jest silnik Rovera,rzadkość w tym aucie ale czasami potrafi mile zaskoczyć (tylko jest błąd w opisie bo fabrycznie miały 103KM a nie 110KM ale to taki mały szczegół).
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012

17 Sty 2014, 21:16

no tak ten polonez to prawie unikat :) tylko troszkę daleko mam po niego :( a przy spalaniu 15l na 100 dojazd do mojego miasta będzie już problemem. Przed chwila dosłownie rozmawiałem z kolegą ktoś od niego ma czinkusia za 700 zł więc może też się skuszę :mrgreen:
Barol nad maluszkiem też myślałem bo i tak auto za tą kwotę będę używał tak długo aż się nie rozpadnie nie widzę potrzeby zmieniać szybciej w dalekie trasy i tak się nie wybieram :)
A co do maluszka fajna blaszka na tego czerwonego już się trochę dłużej czaję na początku był za 850 zł poczekam jeszcze trochę może coś z ceny spadnie :D
Zbir
Początkujący

17 Sty 2014, 21:21

Jeżeli jest to cc 700 to weź lepiej Malucha. Lepiej przyspiesza (sprawdzałem), mniej pali, jest mniej awaryjny i nie straci na wartości. Zawsze go można zostawić i dlubac przy nim.
Koniu
Forumowicz VIP

17 Sty 2014, 21:22

No widzisz mówiłem żeby porozmawiać ze znajomymi,czasami ktoś coś wie.

CC nie pali wcale mniej,ma podobne spalanie do 126p,nie traci na wartości? To dlaczego można go kupić za grosze?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012