W tym Escorcie od razu najlepiej zrobić blachę po po zimie pójdzie dalej ( o ile ta zima będzie ) Civic na bank od młodego gniewnego więc nie wiem czy pojeździ.
no tak ale zawsze mozna remont zrobic i bedzie jak nowe Akurat zawsze podobały mi się te hondy tylko jeszcze kilka pytań jak już będę miał jazdę próbną itp to na co zwracać uwagę w tym modelu czytałem że podobno te silniki biorą dużo oleju. Przeszkadza to w czymś ?
Łap kilka ofert [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Chrysler Imperial Crown - historia zabytkowego modelu samochodu Chrysler Imperial Crown to luksusowy samochód produkowany przez amerykańską markę Chrysler w latach 1955-1975. Był to najbardziej ekskluzywny model marki i jednocześnie jeden z najdroższych i najbardziej prestiżowych ...
aktualnie te tico jest już zarezerwowane dla kogoś innego więc trudno znalazłem jeszcze seata toledo 1 generacji 2.0 silnik 150km tutaj link [link do Tablica wygasł] co myślicie o tym autku?
zdjęć mało dzisiaj akurat oglądałem reno clio (szrot jakiś, nie obrażając szrotu) i peugota 309 bez rudej. peugot nawet fajny ale słyszałem że części drogie i często się psują dlatego jeszcze nie kupiłem nic
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.