tak drbn797 ale auta z seg. B najczęściej nie mają tylko el. szyby, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy liczę na coś więcej... a nie na najtańszą wersje wyposarzeniową
Ostatnio edytowany przez wygrałem, 19 Sie 2013, 14:45, edytowano w sumie 1 raz
Nie rozumiem takich ludzi, skoro masz takie wymagania to idź do salonu i sobie dobierz. Lepiej kupić auto gorzej wyposażone, a zadbane i z Polski. Tak się wg mnie powinno doradzać, auta z najlepszymi wyposażeniami wszystkie praktycznie od handlarzy, więc powodzenia.
do ciebie barol-u nic nie mam ale drbn797 proponuje mi linki do aut co mają najtańszą wersje wyposażeniową a także silnikową a ja poszukuje auta dla mamy która ,,ceni sobie komfort''
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Dlaczego warto zainwestować w tuning samochodu? Zainwestowanie w tuning samochodu może mieć wiele korzyści i może być ciekawym doświadczeniem dla miłośników motoryzacji. Poniżej przedstawiam kilka argumentów, dlaczego warto zainwestować w tuning samochodu: ...
tak więc rodzi się pytanie do użytkowników VW polo III, getz-ów a także renault clio II które auto jest naj mniej awaryjne i jak w sprawie części lub jakiś innych małych autek
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.