Volvo V60 Plug-IN - Najbezpieczniejsza hybryda na świecie Nowe Volvo V60 Plug-IN zostało określone przez Euro NCAP najbezpieczniejszym autem na świecie wyposażonym w napęd hybrydowy. W teście europejskiego instytutu samochód otrzymał najwyższy wynik pięciu gwiazdek. "Wszystkie ...
Zadzwon, wypytaj o auto. Wtedy napisz na forum co ustaliliscie przez telefon. Zawsze bedzie latwiej. Z tymi ogloszeniami to jest bardzo roznie. Ja raz ogladalem auto ktore w przebiegu mialo 150 tys a jak zajechalem mialo 199 tys...
Dzwoniłem, w sprawie dwóch takich samochodów w mojej okolicy.
Żadne z nich nie ma wspomagania, w jednym (tym z aukcji) na pewno siedzi ecotec.
Przyznam, że nie poprawilo mi humoru. Czyli, te astry odpadają?
Mam tez niedaleko siebie do obejrzenia dwie Vectry, jedna w dieslu, druga w gazie. Roczniki odpowiednio 98, 97. Ale krzyczą sobie ~8,5k.
Obejrzę te Vectry. Prócz tego, mam w okolicy Civica 1,4 '98, w gazie. Krzyczą sobie około 8k. Znalazłbym tez ze dwie Meganki, ale jestem średnio przekonany.
zobacz te:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Jeszcze jedno pytanie: Vectra '96, 1.7TD, przebieg rzekomo 200k.
Cena: 5500. Jest jakikolwiek sens oglądania tego auta? Bo mam wrażenie, że o kilka ładnych tysięcy za mało.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.