Jakie auto? kierowca + 2 osoby - pomóżcie

26 Mar 2010, 20:35

Witam

Przymierzam sie do zakupu auta i nie wiem jakie

chodzi mi o cos w stylu kangoo,berlingo, partner itp.

tylko zeby z przodu były 3 miejsca ( kierowca + 2 osoby) a z tyłu duza paka bez siedzen

cos jak lublin tylko osobowe. Jakie marki to mogo byc pomozcie.
Ostatnio edytowany przez simon15007, 28 Mar 2010, 17:15, edytowano w sumie 1 raz
simon15007
Nowicjusz

Miejscowość: z salonu

26 Mar 2010, 20:54

To wreszcie w stylu Berlingo czy Lublina? Bo nie rozumiem za wiele. Podaj kwotę jaką dysponujesz. Bo w stylu Lublina to można polecać Ducato, Mastery, T4, LT35, Turbo Daily i wiele innych a w stylu Berlingo to cóż Partner to to samo praktycznie co Berlingo, Kangoo - nie miałem z tym do czynienia nigdy, okropne i paskudne jak dla mnie i chyba tyle.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

26 Mar 2010, 21:58

chodzi o cos w stylu lublina tylko zeby było osobowe (tak jak na przykład kangoo ale bez siedzen z tyłu tylko z przodu najlepiej by było jak by były 3)
simon15007
Nowicjusz

Miejscowość: z salonu

29 Mar 2010, 17:10

W Kangoo,Berlingo,Partner nigdy nie było 3miejsc z przodu,niewiem ile masz funduszy na auto ale ja Ci moge polecić VW T4 i Mercedes Vito.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

23 Cze 2010, 16:55

Ja ci polecam t5 i vito ale jeśli chodzi o silniki to te w t5 sa lepsze.
dragonhunter
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak działa Toyota Safety Sense?
    Toyota Safety Sense (TSS) to pakiet który składa się z kilku systemów bezpieczeństwa i ma za zadanie zapobiegania kolizjom lub ograniczeniom ich skutków. Opisujemy poniżej systemy które wchodzą ...
    Renault Supercinq Baccara
    Baccara to superwyrafinowana wersja Renault Supercinq: skórzana tapicerka i kierownica pokryta skórą, dopasowane wnętrze w beżowych tonacjach, gałka dźwigni zmiany biegów pokryta czarną skórą, ...