nell69, to ile auto spala zależy m.in. od pojemności silnika i innych indywidualnych czynników, na pewno nie od marki.
Co do gazu - tak, są tańsze. Ale jak kupicie mu trupa w gazie, to dodatkowo przyjdzie mu płacić za naprawę instalacji LPG, więc lepiej kupcie mu zadbane auto w benzynie z ekonomicznym silnikiem, z czasem można pomyśleć o LPG.
Podejrzewam, że masz na myśli "motorower", bo skutery potrafią mieć silniki nawet 800 ccm i na to trzeba mieć 24 lata i PJ kat A .. A w tej chwili nawet chcąc jeździć motorowerem, trzeba mieć PJ kat AM..
mati113 napisał(a):Tico, albo CC i po kłopocie. I tak młody pewnie będzie się uczył i szybko rozwali czy to skrzynie, czy co innego.
Ja bym jednak stawiał na coś normalnego, a nie puszkę samobójcy jak Tico, Matiz czy CC(nie mówiąc juz o maluchu).Golf będzie idealny, nieduże spalanie, tanie części, pojemne auto, łatwo parkować itd.
Wyższy poziom bezpieczeństwa od Volvo Wraz z debiutem w Genewie nowego Volvo V40, po raz pierwszy zaprezentowano innowacyjne rozwiązanie z zakresu bezpieczeństwa biernego – poduszkę powietrzną chroniącą pieszego. Jednak to nie wszystko. Właśnie przedstawiono ...
Pierwszy egzemplarz Toyoty Supry trafi na aukcję Nowa Toyota Supra 2020 w wersji produkcyjnej zostanie pokazana światu po raz pierwszy 14 stycznia 2019 roku na targach motoryzacyjnych w Detroit. Pięć dni później zakończy się aukcja pierwszego na amerykańskim rynku ...
Szwagier miał w swoim życiu 5 czy 6 golfów II i III - pojeździł 5, 6 dni i miesiąc w warsztacie. Ja tico kupiłem już kilka lat temu i do tej pory żadnej awarii Pewnie wszystko zależy od stanu w jakim kupimy samochód, ale tico, czy CC nie równa się śmierć... Nie popadajmy w paranoje. Kilka razy brat, czy kuzyn puknął tam czy tu, odmalowało się i jak nowe
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.