Zacznę od tego, iż szukam samochodu z silnikiem diesla do 15 tysięcy złotych. Auto będzie musiało pokonywać około 800 km w ciągu tygodnia. Od przyszłego samochodu wymagam: - silnika diesla (nie zależy mi na dużych osiągach) - niskiej awaryjności - niezbyt dużej ilości elektroniki - niskiego spalania - niskich kosztów części i napraw
Aktualnie zastanawiam się nad wymianą mojego Focusa mk1 na mk2, ponieważ jedynka nigdy mnie nie zawiodła. Interesuje mnie czy 2 jest równie dobra. Moją uwagę przykuł silnik 1.6 109 KM, czy jest to dobry wybór? Liczę również na inne ciekawe propozycje z województwa śląskiego.
1.6 TDCI 109KM to bardzo dobry silnik, jeśli jest zadbany i przyszły właściciel też wykazuje się odrobiną inteligencji eksploatacyjnej Mocowo daje rade z tym autem, spalanie też ok. Przy wyższych prędkościach wkurza tylko brak "szóstki" i mocno średnie wyciszenie (ale to w końcu kompakt). Nie jestem tylko pewien, czy za 15k dostaniesz dobrą Fokę 1.6 TDCI
Auto Centrum - znane mi miejsce pamiętaj tylko, że dobre auta za granicą kosztują więcej niż w Pl Polecam ten komis auto-renoma.otomoto.pl kupowałem tam swojego Focusa i nie było żadnych problemów, cofanego licznika, picowania ani innych ściem
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Hamowanie awaryjnie na zakręcie Jak hamować awaryjnie na łuku? Prawidłowe pokonanie zakrętu wymaga od kierowcy oceny stanu nawierzchni, dobrania optymalnej prędkości oraz obrania odpowiedniego toru jazdy. Łuk jest niebezpiecznym miejscem hamowania awaryjnego, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.