A czy to musi gdzieś pisać ?? Wiem z doświadczenia własnego i znajomych . 2.5TDI może też do najlepszych nie należą , ale nie wmówisz mi że alfa JTD jest mniej awaryjna od A4 1.9TDi . Ja niegdy nie lubiłem alf i raczej nie polubie , i z opiń KTÓRE CZYTAŁEM !!! na różnych forach wynika że pierwszą dobrą alfą jaka wyszła (pod względem awaryjności ) jest 159 . Skoro są takie dobre to dlaczego za Audi A4 w benz. z 1995r trzeba dać tyle co za Alfe z 2000r ?
1/4 mili Bemowo - Wielki finał Gecko Cup / relacja 1/4 mili - Wielki finał Impreza połączyła w całość wszystkie atrakcje poprzednich rund. Było to zatem ostateczne rozstrzygnięcie pojedynku polskich maszyn z zagraniczną konkurencją. W szranki z polskimi mistrzami jednej czwartej ...
Dzikie zwierzęta wiosną, a bezpieczeństwo na drogach Wiosną dzika przyroda budzi się do życia i zwierzęta stają się bardziej aktywne. Wiele gatunków ptaków wraca z cieplejszych rejonów świata i rozpoczyna okres godowy. Jaki to ma związek z bezpieczeństwem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.