A czy to musi gdzieś pisać ?? Wiem z doświadczenia własnego i znajomych . 2.5TDI może też do najlepszych nie należą , ale nie wmówisz mi że alfa JTD jest mniej awaryjna od A4 1.9TDi . Ja niegdy nie lubiłem alf i raczej nie polubie , i z opiń KTÓRE CZYTAŁEM !!! na różnych forach wynika że pierwszą dobrą alfą jaka wyszła (pod względem awaryjności ) jest 159 . Skoro są takie dobre to dlaczego za Audi A4 w benz. z 1995r trzeba dać tyle co za Alfe z 2000r ?
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Czy to koniec Diesel’a? Emisja spalin ma ciąg dalszy W ostatnich latach przemysł motoryzacyjny znalazł się w centrum jednej z największych afer związanych z emisją spalin. Skandal, który stał się powszechnie znany jako "dieselgate", odsłonił kompleksowy proceder fałszowania ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.