Jakie auto kupić do kwoty 50tyś ??

10 Wrz 2011, 10:39

Witam, Mam przeznaczoną kwotę 50tyś na zakup auta ale mam dylemat ... : /
Czy kupić BMW serii 3 rocznik 2005+ z przebiegiem około 150 tyś+ czy auto jakiejś gorszej marki ale z mniejszym przebiegiem , potrzebuje auta niezawodnego dla tego chce kupić BMW ale nie wiem czy po takim przebiegu nie będzie trzeba w nim co chwile coś wymieniać , potrzebuje rady płynącej z doświadczenie , pomożecie ? : )
pn999
Obserwowany

10 Wrz 2011, 13:13

jezeli bmw bedzie mialo przebieg 150 000 napewno nie bedziesz musial przy nim nic robic, no chyba ze wymienic klocki itp. ja na Twoim miejscu szukalbym jakiejs zadbanej e90 w benzynie.

jezeli myslisz o innych autach poczytaj jeszcze tutaj :arrow: samochod-do-50-000-zl-co-wybrac-vt49202.htm#p303602
Biedrona
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: rzeszow
Auto: Honda accord VII
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault ZOE Riviera - seria limitowana
    Seria limitowana Riviera została opracowania na bazie wersji Intens wzbogaconej o ekran dotykowy EASY LINK 9,3”, funkcję Easy Park Assist oraz kamerę cofania. ZOE Riviera jest natychmiast rozpoznawalne po nowym kolorze ...
    BMW M3 i BMW M4 Coupe z nowym, mocnym silnikiem
    Debiut nowego BMW M3 Limuzyna oraz nowego BMW M4 Coupe zwiastuje wejście na rynek nowej generacji samochodów sportowych o wysokich osiągach, stworzonych przez BMW M GmgH, a także oznacza zaszczepienie filozofii BMW ...