Witam serdecznie wszystkich, jestem nowy na forum wzgledzie ze szukam samochodu i mam duzy problem z namyslem jaki samochod kupic.
Troszke o mnie. Mam 21 lat i na stale mieszkam zagranica z rodzina a w polsce potrzebuje samochodu do jazdy okolo 4 razy do roku. Prawo jazdy mam od 2 lat i wczesniejszym samochodem ktorym jezdzilem byla vectra b 2.0 benzyna lpg z 1996 r ktora niestety poszla na zlom.
8000 to kwota ktora chcialbym przeznaczyc na autko lecz moze ona byc i wysza jezeli byly by jakies dobre propozycje tak maksymalnie do 11000.
Samochodu mi jest potrzebny do codzienego uzytkowania typu przenazdzki po 20km z miejsca zamieszkania mojej rodziny do rodziny dziewczyny.
Wymagania:
Silnik benzynowy o co najmniej 1.8 pojemnosci i co najmniej 100 koni,jako mlody chlopak nie chcial bym jezdzic czyms mulowatym.
Autko powino byc nie najmniejsze zeby pomiescic roczne dzieckon najlepiej sedan albo jakis hatchback byle nie kombi ze wzgledu ze moim zdaniem odejmune to uroku jesli myslicie ze coupe tez by zdalo rezultat to chetnie chcial bym jakies propozycje
![Uśmiechnięty :)]()
Auta jakie mnie interesowaly to :
Audi a4 b5
Bmw e36
Ford mondeo
Audi a6 c5
Seat toledo
Passat
Audi a3
Naprawde duzo lecz najbardziej mnie interesuja e36 i audi a6.
Do polski mam zamiar przyjezdzac pod koniec czerwca wiec mam nadzieje ze ktos mi odrobinke pomoze z gory dziekuje i pozdrawiam.
![Uśmiechnięty :)]()